Solicităm iluminat stradal în Focșani!

În atenţia Primarului și a Consiliului Local al Municipiului Focşani

Stimaţi domni, Semnatarii acestei petiţii vă atrag atenţia că orice decizie care se ia la nivel de administraţie publică afectează calitatea vieţii noastre. Ne interesează mai puţin conflictele dintre anumite grupuri, tot ce ne interesează este să ajungem acasă în condiţii de siguranţă. Este o prioritate pentru noi toţi să avem un iluminat corespunzător si modern pe străzi, în parcuri, pe alei şi să fim în siguranţă oriunde în oraş, seara sau noaptea.

Am făcut nenumărate reclamaţii privind pericolul la care suntem expuşi în fiecare noapte, în anumite cartiere în care iluminatul public este dezastruos şi nu mai acceptăm, ca locuitori ai acestui oras, ca alţii să decidă ce este prioritar sau nu pentru noi!

Siguranţa noastră, a bunurilor și a caselor noastre sunt mai importante decât orice luptă politică! Trebuie să ne amintim că si noi am fost copii si ne-am fi dorit să avem de sărbătorile de iarna un oraș plin de lumină și bucurie!

Considerați că este firesc ca toți stâlpii să fie încărcați cu tot felul de fire și cabluri atârnate și pregătite parcă să ne cadă în cap?

În consecinţă, cerem să vă ocupaţi cu prioritate de rezolvarea conflictelor şi realizarea iluminatului stradal în toate zonele oraşului!

Semnaţi şi voi pentru îmbunătăţirea iluminatului public în Focşani!


Ana-Maria Chiriac    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Ana-Maria Chiriac să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...