Semnati petitia pentru finalizarea lucrarilor pe DN 15 - tronsonul Bicaz-Poiana Largului

IMG_2487-1.jpgSolicitam autoritatilor statului roman: Guvernul Romaniei, CNAIR, Institutia Prefectului Judetului Neamt, Consiliului Judetean Neamt si firmelor executante a lucrarilor de reabilitare a tronsonului Bicaz-Poiana Largului  de pe DN-15 sa finalizeze in cat mai scurt timp proiectul

Lucrarile ar fi trebuit fi finalizate in luna noiembrie 2019, conform contractului semnat. In acest moment se lucraza doar pe cateva puncte ale santierului.

Locuitorii comunei Hangu in special, dar si a celorlalte localitati din zona, turistii care tranziteaza zona, firmele locale nu mai suporta situatia existenta. Ne-am saturat sa ne reparam masinile din cauza drumului distrus, sa nu avem turisti in zona si sa stam in ambuieiajele create.

Dorim sa ni se transmita o data certa de finalizare a acestiu proiect dar si a proiectului de asfaltare totala a tronsonului de drum.

https://atacul.ro/2019/12/22/videofoto-dezastrul-de-pe-dn-15-bicaz-poiana-largului-termenul-de-finalizare-a-fost-depasit-guvernul-pnl-face-analize-din-birou/

 https://youtu.be/wX8PXltRi0c 

 https://youtu.be/7T8zgKX9_P0

 

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Ionel Albu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...