Construire SkatePark in Oradea

In Oradea sunt multi practicanti de sporturi urbane (BMX, Skateboard, Role, Trotinete) dar putine parcuri amenajate special pentru aceste sporturi. Prin aceasta petitie dorim sa ne exprimam dorinta de a avea un nou SkatePark.

Alte orase precum: Bucuresti, Constanta, Cluj-napoca, Sibiu, Pitesti, Ploiesti etc au skteparkuri mult mai dotate ca cele din Oradea.

O varianta alternativa ar putea fi mutarea skateparkului (sau macar a unor rampi) din Tinaud (un sat de langa Alesd) in skateparkul din Oradea aflat in incinta parcului I.C. Bratianu (elementele din skateparkul din Tinaud s-ar potrivi perfect cu cele din parcul I.C. Bratianu), deoarece rampele din Tinaud nu par sa fie folosite de catre practicanti de sporturi urbane deoarece este intr-un sat.

Prin semnare, autorizez pe Mihok Eduard să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.