Lege pentru "Ora Magica" si "Spital Prieten al Copilului" in maternitatile din Romania

Comentarii

#209

Mie mi s-a furat acest drept...de am tine in brate propriul copil in primele lui ore de viata...in care trebuia sa fie magice pentru noi.Mda, mi l-au adus de abia ziua urmatoare

Delia Rus (Cluj-Napoca, )

#210

Este important pentru un start pozitiv in alaptare si continuarea alaptarii pe termen lung.

Anca Horga (Timisoara, )

#211

Am avut de suferit si eu si bebelușul meu pentru ca spitalul in care am nascut (privat) nu ne-a asigurat condițiile necesare unui inceput corect in alaptare. Luni de zile ne-am chinuit sa scapam de biberonul pe care l-a primit, din oficiu, in maternitate.

Adina Gheorghiu (Cluj-Napoca , )

#220

Îmi doresc o schimbare!

Alina Georgeta (București , )

#222

Vreau sa am parte de ora magica

Gabriela Pojar (Baia mare, )

#233

Stiu ca este important atat pentru bebelus cat si pentru mama.

Alina Ionescu (Bucuresti, )

#238

Sunt mama de 2, sunt educator perinatal, sunt doula si psihoterapeut. Nastere a si ce se intampla dupa sunt edificatoare pentru sanatatea emotionala a diadei mama-prunc. Ora magical e ceva firesc, trait de orice mamifer. De ce ni se interzice tocmai noua, celor "evoluati"?

Alina Silvestru (Iasi, )

#239

Nu am beneficiat de ora magica alaturi de primul bebelus si tare mult mi.as dori la urmatoarea sarcina.

Oana Tudor (Targoviste, )

#240

Urmează să nasc si imi doresc enorm ora magică!

Matei Maria (Bacău , )

#250

Consider ca este foarte importanta aceasta lege.

Persida-Mariana Piriianu (BUCUREȘTI , )

#266

Am avut parte de ora magica! Locuiesc in Londra si aici este aceasta ora magica si atasatul la san dupa nastere! Este un moment unic! Timpul se opreste, doar tu si bebe in momentul acela!

Andreea Stefan (Londra, )

#269

Nu mi s-a oferit această șansă, alăptarea a fost un chin din cauza frenului labial, iar folosirea biberonului pentru prima dată a accentuat problema.
Doresc sa se aprobe aceasta regula pentru a-i oferi nou-născutului șansa de a-și dezvolta abilitatea de a suge și a nu-i încuraja sa aleagă calea cea mai ușoară!
Mulțumesc

Alina Matei (București , )

#271

Semmez pentru ca in cateva zile voi naste si sunt foarte dezamagita de faptul ca, desi nasc la privat, nu voi avea parte de aceste drepturi pentru mine si copilul meu! Sper ca macar la a doua nastere sa beneficiez de ele!

Adelina Biletchi (Bucuresti, )

#326

Am nascut in Germania, printr-o operatie de cezariana neplanificata. Pe timpul operatiei, sotul a stat langa mine, am auzit amandoi primul scancet al copilului nostru. Pana la iesirea mea din sala de operatie, bebe a stat pe pieptul tatalui lui. Imediat cum am ajuns in salon, mi-a fost pus la san. MAGIC! Semnez pentru implementarea acestor lucruri absolut naturale si firesti si in Romania!!!

Adriana Luca (Bingen am Rhein, )

#336

Din păcate, eu și copilul meu am fost despărțiți imediat după naștere aproape 12h și a fost alăptat abia după trecerea acestor ore și hrănit cu lapte praf. Nu am fost nici măcar întrebată sau înștiințata despre asta, iar eu din lipsa de informații, am aflat abia după externare de ORA MAGICA!

Ramona Tomoiaga (București , )

#342

Mamele trebuie să stea cu copiii lor de la naștere, fără să fie nevoite să insiste asupra acestui lucru.

Laura Ene (București , )

#351

Eu nu am avut parte de asa ceva, dar vreau ca alte mamici sa aiba un inceput bun in alaptare, iar copilasii sa stea alaturi de mamele lor

Gabriela Hagan (Baia Mare, )

#359

Este important!

Madalina Goras (bucuresti, )

#378

Legatura magica dintre bebelus si mama este important sa inceapa imeduat dupa nastere

Liliana Gerstenberg (Bucuresti, )

#386

Vreau ora magica in maternitati.

Alexandra Ghita Preda (Bucuresti, )

#396

Sunt mama și am avut un început deosebit de greu din cauza lipsei de contact cu fata mea și a laptelui praf dar pe gat la fetiță în maternitate. Dar cu eforturi astăzi alaptez, mulțumesc lui Dumnezeu.

Adelina-Elena Szabo (Timișoara , )

#398

Personal mi-am dorit foarte mult să am parte de ora magică la nașterea fetitei mele, însă din păcate nu am putut să am parte de așa ceva deoarece am născut la un spital de stat. E absolut necesar sa fie implementata această lege în toate spitalele.

Milca Bojor (Cluj-Napoca, )Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...