Suntem împotriva aprobării parteneriatului civil in Romania - acesta va fi primul pas pentru legalizarea căsătoriilor homosexuale (LGBT)

Comentarii

#801

Semnez pentru că vreau să apăr familia normală!

Gabriel Si Laura (Șilindia , )

#804

Susțin familia tradiționala formată din bărbat si femeie!

Nina Țugulea (Courcelles, )

#810

Semnez pentru că nu vreau sa fie încălcate principiile lăsate de Dumnezeu, care a întemeiat familie originara cu un bărbat și o femeie.

Samuel Nechifor (Cluj napoca, )

#815

Suntem impotriva aprobarii parteneriatului civil pentru homosexuali (LGBT)

Niculae Bianca (Targoviste, )

#818

... pentru că modul în care presa și clasa politică a abordat Referendumul pentru familie nu a fost fairplay. Multă diversiune, minciună, dezinformare, manipulare, incitare la ură...

Remus Oniga (Bistrița , )

#823

Familia este sfântă in ochii lui Dumnezeu și ea a fost lăsată ca uniune intre un bărbat și o femeie având că scop concepția copiilor. Tot ce denaturează de la normal este o urâciune în ochii lui Dumnezeu.

Magdalena Cata (Oradea, )

#826

Semnez

Liliana Stavrica (Faenza, )

#828

Nu vrem iadul pe pământ !

Ionela Mandici (Vicovu de sus , )

#833

Toate acestea sunt spurcaciune inaintea lui Dumnezeu. Sa nu uitam ca aceste pacate sunt pedepsite prin foc, razboi sau cutremure.

Roxana Negrea (Rm Vâlcea, )

#834

Îmi doresc educație şi creştere sănătoasă pentru viitoarele generații ale României!

Gelu ARON (Galati, )

#839

Sunt crestin.

Stefan Daniel Todor (Ghimbav, )

#856

Semnez pentru că NU vreau ca homosexualitatea să fie legală în țara mea! Nu vreau să aibe nici un drept asupra copiilor lui Dumnezeu!!! Nu vreau ca copii mei să aibe de aface cu ei sau cu ideile lor păcătoase și scârboase!!! Dumnezeu ne-a făcut bărbat și femeie pentru a ne înmulți și a duce neamul omenesc mai departe!!!! Dumnezeu să ne păzească țara de astfel de oameni!!!!

Tabita-Daniela Spătaru (München, )

#868

Semnez pentru a nu se aproba parteneriatul civil pentru Casatoria Homosexualilor!

Florin Ilas (Heerhugowaard, )

#870

#dealdracu

Stelian Turcu (Grumantbyen, )

#875

NU.nu sunt de acord cu acest parteneriat civil pentru homosexuali. NU!!

lazar rodica (cluj-napoca, )

#876

Normalitatea si sanatatea, atat fizica, cat si mentala, trebuie sa fie promovate, iar cei care nu sunt siguri de sexul si atractia lor sexuala fata de alti oameni, trebuie sa aiba parte de o consiliere, deoarece in ADN-ul fiecaruia dintre noi este scris ceea ce suntem si ceea ce este firesc in a ne comporta - iar ADN-ul nu se schimba, chiar daca factorii de mediu ne pot induce in eroare, noi trebuie sa combatem orice pentru a recapata bunul-mers al naturii umane.
Pentru majoritatea schimbarilor mentale nefiresti exista niste factori antecedenti negativi care au condus la acele stari, prin urmare, trebuie sa combatem acesti factori prin consiliere si tratament.
Nu vom discrimina sau defavoriza niciun om, dar dorim a trata nefirescul cu blandete, dragoste si bunavointa fata de cei care intampina aceste proobleme. Si, chiar daca primul pas este negarea problemelor, acestea exista, si, in adancul inimii si al mintii, aceste persoane sunt constiente ca e nefiresc; deci, rugam persoanele nesigure de atractia lor sexuala nefireasca, sau chiar sigure ca sunt atrasi de acelasi sex, sa apeleze la oameni care ii pot ajuta in a intelege problema care exista.

In urma acestor ganduri, atat parteneriatul civil, cat si casatoria intre persoane de acelasi sex, este ceva nefiresc, ceva care nu este dictat de ADN-ul nostru, ci este condus in urma unor factori negativi antecedenti care au aparut in viata indivizilor, dar care trebuie consiliate si tratate corespunzator.

Poliana Dîmb (Timisoara, )

#877

Semnez împotriva aprobării parteneriatului civil pentru homosexuali

Veronica Ștefania Basamac (București , )

#881

SUNTEM IMPOTRIVA APROBARII PARTENERIATULUI CIVIL PENTRU HOMOSEXUALI(LGBT)

DOMNICA SCRIPCARU (TULCEA, )

#891

Sunt pentru căsătoria dintre un bărbat și o femeie

Iulia Fotea (Hârlău , )

#893

Nu sant de acord

Ciolacu Elena (Reggio Calabria , )

#898

Total împotrivă !!!

Iuliana Ichim (Agigea, )

#899

Contra homosexualilor deoarece este o uraciune Dumnezeu a creat bărbat și femeie și noi trebuie sa împlinim legea divina. DA PT FAMILIE

Dana Moldovan (Viena , )

#903

Sa se sustina an Constitutie familia formata dintre un barbat si o femeie

Sfechis Alina Noemi (Bistrita-Nasaud, )

#908

Nu sunt deacort cu homoxexualii ,Suntem impotriva aprobarii parteneriatului civil pentru homosexuali

Albu Camelia (Suceava, )

#911

Iordachig

Iordachi Gabriel (Verona, )

#912

Sustin familia dintre un barbat si o femeie.

Liliana Apostu (Larga, )

#916

Sunt împotriva

George Ichim (Constanta, )

#917

Nu vreau ca parteneriatul civil pentru homosexuali (LGBT) sa fie aprobat! Sunt constientă că după acesta ei îşi vor cere nenumărate alte drepturi, iar prin legi li se vor răpi crestinilor multe din drepturi. E un real pericol pentru familii şi mai ales pentru copii. Vom ajunge mai groaznic decât pe vremea comunismului când vor fi impuse prin lege atâtea lucruri pe care un creştin adevărat nu le poate face! Suntem o societate democratică în care creştinilor ar trebui să nu li se restrângă libertatea de a respecta în totalitate Sfintele Scripturi, e crezul lor, e dreptul lor!!!!! Nu se pot accepta astfel de lucruri în Biserică (oficiată de căsătorii de acest gen), sunt o urâciune, un păcat înaintea lui Dumnezeu iar păcatul va fi aspru pedepsit în ziua judecății! Ce trist că atunci mulți se vor căi de faptele lor dar va fi în zadar, va fi prea tarziu pentru că pedeapsa veşnică- iadul le va fi pregătită. Nu vreau să sune ca şi o amenințare ci cu inima plină de durere şi amar în suflet vă chem să căutăm să facem voia lui Dumnezeu ori El spune atat de clar în Biblie că homosexualitatea este o scârbă înaintea Lui. Acesta este marele adevăr şi aş vrea ca toți să îl ştie, să nu fie surprinşi sau să spună că dacă li s-ar fi spus s-ar fi conformat Constituției divine. La Marea Judecată vom fi judecați după Biblia pe care astăzi majoritatea românilor o ignoră, ba mai mult îşi bat şi joc de creştinii care se străduiesc să o respecte! Nu vom fi întrebați dacă am fost in trend cu noul ("open-mind"), dacă ne-am siuat la nivelul celorlalte țări din UE privitor cu noile legi şi "democrația" de care se pare ca abuzăm! Vă îndemn prin aceste câteva fraze să gândim mai mult înainte de a promova astfel de lucruri! Dacă în România până la ora actuală am avut pace la hotarele țării este datorită acelor cetățeni care şi-au petrecut parte din timpul lor stând înaintea lui Dumnezeu în rugăciuni pentru țară, datorită acelor "fanatici" cum au fost numiți de mulți în mediul on-line zilele trecute care s-au jertfit mult cerând binecuvântare peste România! Nu o spun ca şi laudă la adresa cresincioşilor dar asta e realitatea! Dacă se vor legifera aceste lucruri care sunt împotriva Voii Lui Dumnezeu, El va fi nevoit să Îşi reverse mânia Sa asupra țării pentru că prin aceste legi ("drepturi ale homosexualilor" pe care ei şi le cer ) va fi atras blestemul! Luați ca pildă calamităților din SUA! Acolo păcatul e la culme şi Dumnezeu nu mai poate suporta atâta stricăciune! Dragi reprezentați din fruntea României a momentul să fiți treji şi vegheatori cu privire la legile ce le veți da! Nu sunteți puşi acolo la voia întâmplării! Veți fi traşi la răspundere înaintea lui Dumnezeu pentru legile formulate şi aprobate!!! Haideți sa conştiebtizăm cu toții ce vremuri grele trăim!
Mulțumesc pentru timpul alocat!

Emanuela Mihaela Crăciun (Suceava, )

#928

That shit is gay faggots

Marian Emilian (Iași , )

#929

Din credinta pentru Dumnezeu!

Nae Marin (Ploiesti, )

#933

Văd efectele negative în țara în care trăiesc.

Andra Emanuela Fodor (Elche, )

#940

Sunt total impotriva

Hartmann Rudolf (Carei, )

#946

Semnez pentru ca nu sunt de acord. Este impotriva voii lui Dumnezeu!

Viorica Jarda (Cluj-Napoca , )

#952

Impottiva homoxexualitati

Ducman Mariana (Giurgiu, )

#962

leontin grecu

grecu leontin (tiream, )

#971

Nu doresc să se organizeze căsătoria di tre 2 bărbați , ei habar nu au ce i asteapta din cauza a ceea ce fac. Copii nu merita sa sufere datorita idioteniei lor. Jos cu homosexualii.Suntem creștini, ei numai au loc aici

Purice Filip Daniel (Suceava, )

#972

Semnez pt ca lucrurile astea , scarboseniile acestea au ajuns strigatoare la cer. Nu imi doresc un viitor asa scarbos pt fiica mea

Szarvas ANA LIDIA (Arad, )

#973

Daniel Balaj

Daniel Balaj (arad, )

#974

Sunt impotriva aprobarii parteneriatului civil pentru homosexuali (LGBT)

Florin Andronic (Iasi, )

#975

Dumnezeu a lasat o ordine și doresc ca virgula copiii nostri sa trăiască Intr-o tara binecuvantata

Emanuela Estera Tschürtz (Moldova Noua, )

#979

Nu sunt deacord cu casatoria intre persoanele de aceleasi sex

Tecsi David (Oradea, )

#986

Pentru ca imi doresc ca Romania sa traiasca dupa principiile crestine si sa aiba familii sanatoase.

Patricia Debora Duma (Cluj-Napoca, )

#987

Pentru ca cred in familia traditionala

Irinel Burciu (Piatra Neamt , )

#988

Suntem impotriva aprobarii parteneriatului civil pentru homosexuali (LGBT)

Diana Bosoi (Husi, )

#990

Suntem împotriva aprobării parteneriatului civil pentru homosexuali ( LGBT)

Costel Luca (Brasov, )Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...