Mutarea UNTOLD la periferia Clujului

Comentarii

#1802

Supraîncărca un oraș și așa aglomerat, cu o infrastructura precară. Blochează ilegal domeniul public, poluează fonic peste limitele admise.

Bogdan Mitisor (Cluj Napoca, )

#1803

Nu e normal ca festivalurile dupa care a fost acesta inspirat sa se termine la ore decente fiind respectati riveranii, iar aici sa isi bata joc de noi nopti intregi. Daca vor sa il tina in oras atunci sa se limiteze pana la 12-1 noaptea, iar daca vor in continuare muzica pana dimineata n-au decat sa il scoata din oras

Roxana Dragoste (ClujnNapoca, )

#1826

ma deranjeaza foarte mult

Ferenc Makkay (Cluj-Napoca, )

#1835

Multa muie frustratilor. Nu o sa reusiti nimic, sunteti minoritari. Sa va bubuie muzica in cap, macar e muzica de calitate, nu manele

King Varyan Wrynn (Stormwind City, )

#1837

vreau să dorm noaptea.

Reka Csuros (Cluj Napoca, )

#1842

Desi stau in manastur, am fost trezita in fiecare noapte pe artificii. Concertul afrojack se auzea clar de la mine in camera... iar de elicopter sa nu mai zicem...

Annabella Szekely (Cluj Napoca, )

#1844

Zgomotul este infernal.

Kinga Kerekes (Cluj-Napoca, )

#1851

Ma deranjeaza

dorottya dane kira (cluj napoca, )

#1854

Este o lipsa de respect fata de cetățenii ce locuiesc în Cluj în zonele limitrofe sa suporte 4 zile decibelii festivalului.

Daniela Baraian (Cluj-Napoca, )

#1865

Sunt deranjata de zgomotul care vine de la festival. Locuiesc departe de parcul central ( zorilor) însă au fost nopți în care nu am putut dormi din cauza zgomotului continuu.

Claudia Melania Tomoiaga (Cluj Napoca , )

#1867

Semnez pentru ca participarea la festival ar trebui sa fie optionala,...asemenea festivaluri nu se tin in zone unde 95% din cladirile din jur sunt practic locuinte personale ale clujenilor si nu se tine cont de dreptul de a avea macar noaptea liniste. Nemaivorbind de zilele de canicula unde parcul central si lacul, spatii publice, sunt blocate mai mul de o saptamana.

Apai Emese (cluj, )

#1872

nu este normal sa nu se respecta legea zgomotului de noapte.

Patrice CHARTIN (Cluj-Napoca, )

#1877

„Nu mi se pare corect ca un întreg oraş să nu se poată odihni timp de patru nopţi din cauza «muzicii» date la maxim la festivalul Untold.

Liviu Andrei Geafir (Iasi, )

#1878

Mă deranjează îngrozitor zgomotul și limitarea libertății mele. Omul moare de lipsa somnului mai repede, decât de sete. Deci Untold e mai rău pentru riverani decât dacă s-ar lua apa pe o săptămână. Participanții Untold probabil n-ar lovi niciodată un copil mic sau nou născut, dar n-au nicio problemă să le strice sistemul nervos sau ciclul de somn fragil al copiilor riverani. Și somnul face parte din drepturile de bază al omului. Dacă se ia acest drept de către autorități, atunci e dictatură. Încă n-a dat nimeni în judecată Untold-ul la Curtea Europeană a Drepturilor Omului?

Tekla Demeter-Vincze (Cluj-Napoca, )

#1879

Semnez prezenta petitie pentru ca desi locuiesc in zona Blv. N Titulescu, ma deranjeaza mult zgomotul produs de festival.

Tokes Ileana (Cluj Napoca, )

#1881

Mai bine tac la cat nesomn am bagat zilele astea.

Adrian Hogiu (Cluj Napoca, )

#1900

Ma deranjează extrem de mult tot răul determinat de astfel de manifestări
Va mulțumesc ca ați luat atitudine!!!

Maria Precup (Cluj Napoca, )

#1901

Cred ca e anormal ca accesul in Parcul Central sa fie restrictionat,acesta este un bun public.

Ionel Daniel (Floresti, )

#1902

Este revoltator sa faci "festivaluri " impotriva localnicilor !

Balázs László (Cluj - N., )

#1909

M-am saturat dr mizeria ladata in urma,de zgomot si de acapararea centrului orasului.

Rus Gheorghe (Cluj Napoca, )

#1919

Semnez petitia, pentru ca nu sunt de acord cu poluarea fonica agresiva ce produce Untold, cu inchiderea Parcului Central pentru o saptamana si supraaglomerarea centrului. Nu sunt de acord ca cetatenii orasului sa fie nevoiti sa plece din oras, pentru ca acesta devine insuportabil pe timpul festivalului. Cred ca un festival privat de nivelul asta ar trebui mutat in afara orasului, fara sa streseze jumatatea orasului in timp de 4-7 zile.

Hugó Zöld (Cluj-Napoca, )

#1924

E o prostie să faci un asemenea festival în centrul orașului, să blochezi străzi și parcuri, să suni la 112 și să nu fie disponibile ambulanțe sau personal pentru urgențe, să suni un taxi și să ajungă într-o oră, și multe altele.

Raul Pop (Cluj-Napoca, )

#1936

Dincolo de avantajele financiare si de imagine pentru municipalitate, precum si dincolo de entuziasmul participantilor la acest festival, trebuie sa se tina cont de marele numar de localnici care suporta un pachet intreg de neplaceri: zgomotul dincolo de limitele suportabile timp de 4 nopti, circulatia deviata si restrictionata, lipsa de consideratie pentru spitalele din apropiere, ca sa mentionez doar citeva. Este momentul sa se tina cont de o limita de decibeli care sa nu dauneze nici participantilor si nici localnicilor. In Romania asa ceva nu exista nici daca mergi la o nunta sau banchet. Cine ne raspunde daca exista o lege in acest sens??? Deci da, festivalul Untold trebuie relocat in afara zonei locuite!

Monica Lucia (Cluj-Napoca, )

#1939

Este total nefiresc ca legile sa fie respectate de unii CONDUCATORI, doar cand doresc ei.

Iuliu Alfred Varga (Cluj-Napoca, )

#1942

sa-l multe pe islaz la pascut

viorel junca (pitesti, )

#1946

Bebelușul meu de 3 luni nu a putut sa doarmă 4 nopți din cauza zgomotului infernal! Ce era sa facem? Sa mergem 4 nopți sa dormim la hotel în alt oraș pentru ca cineva a hotărât în numele unui oraș întreg ca nu e deranjant să asculți bass-ul patru zile?!

Diana Crăciun (Cluj-Napoca , )

#1949

zgomotul este insuportabil,nimeni nu se goindeste la spitale oameni batrini si bolnavi.

Maria Lehner (Cluj, )

#1952

sunt nascuta inCluj in anul 1962. Iubesc acest oras. Acum nu inteleg acest haos. Orasul este al cetatenilor. Cetatenii nu sunt ai Untoldului domnule primar!!!

Constanta Termure (Cluj-Napoca, )

#1959

Consider că autoritatile locale sunt datoare să țină cont de toți cetățenii urbei.

Marina Nut (Cluj Napoca , )

#1963

UNTOLD noise is horrible and unbearable!!!

Mostis Gergő (cluj napoca, )

#1964

Doresc mutarea festivalului untold la periferia orasului. Nu mai doresc strazi blocate si galagie pana dimineata. Domnul primar ar trebui sa se gandeasca la faptul ca acest festival este la cateva sute de metri de spitalul de copii si de zone rezidentiale din oras.

Romeo Micu (Cluj-Napoca, )

#1973

Domeniu public ocupat abuziv.

Alexandru Serban (Cluj-Napoca, )

#1983

Nu doar banii (a se citi beneficiile amintite de domnul primar Boc) aduc bunastarea acestui oras. Iar civilizatia se masoara cu alta unitate de masura decat cea servita de edilii nostri. Noi ar trebui sa alegem unde sa se tina un eveniment sau nu, ca exercitiu democratic.

Bogdan Popan (Cluj-Napoca, )

#1986

Nu mai suport zgomotul, haosul din oras, aglomeratia si blocarea unor strazi, ocuparea si distrugerea parcului central, introducerea de substante interzise in oras, etc.

HULDUSAN GRIGORE (CLUJ NAPOCA, )

#1990

Nivelul sonor ridicat in zona in care locuiesc produs de concertele de la stadion.

Petrisor Traian (Cluj-Napoca, )

#1997

Vreau sa am access la parcul orasului. Locuiesc la 3km de parc si se aude destul de tare. Nu vreau sa stiu cum se simt cei care locuiesc in cartierul Grigorescu. Cunosc oameni care au plecat din oras din cauza festivalului. Chiar daca orasul ar avea de profitat de pe urma festivalului, cred ca se poate creste orasul si altfel.

Vasile-Eugeniu Monda (Cluj Napoca, )Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...