SENS GIRATORIU SAU SEMAFOR ÎNTRE REMETEA MARE ȘI BUCOVĂȚ

Pe fondul intensificării traficului dinspre Bucovăț (609F) spre Remetea Mare (DN 6), în anumite intervale orare (dimineața și dupa amiaza), accesul în DN6 se realizeaza extrem de greu pentru locuitorii din Bucovăț, Bazosu Nou, Moșnița Nouă, Moșnița Veche sau alți parcticipanți la trafic, aflați în tranzit pe acest sector de drum. Întrucat această problemă afecteaza grav calitatea vieții cetațenilor prin majorarea semnificativă a timpului petrecut în trafic  între locul de domiciliu și locul de muncă/școală situate, în marea majoritate a cazurilor, pe raza municipiului Timisoara, solicităm Ministrului Transporturilor ca, în virtutea prerogativelor sale legale, să dispună autorităților competente amplasarea unui sens giratoriu sau a unui semafor la interesecția DN 6 cu DJ 609F. BLOCAJ_TRAFIC_DJ_609F1.JPG

ASOCIATIA GIPRO    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez ASOCIATIA GIPRO să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.