SENS GIRATORIU SAU SEMAFOR ÎNTRE REMETEA MARE ȘI BUCOVĂȚ

Pe fondul intensificării traficului dinspre Bucovăț (609F) spre Remetea Mare (DN 6), în anumite intervale orare (dimineața și dupa amiaza), accesul în DN6 se realizeaza extrem de greu pentru locuitorii din Bucovăț, Bazosu Nou, Moșnița Nouă, Moșnița Veche sau alți parcticipanți la trafic, aflați în tranzit pe acest sector de drum. Întrucat această problemă afecteaza grav calitatea vieții cetațenilor prin majorarea semnificativă a timpului petrecut în trafic  între locul de domiciliu și locul de muncă/școală situate, în marea majoritate a cazurilor, pe raza municipiului Timisoara, solicităm Ministrului Transporturilor ca, în virtutea prerogativelor sale legale, să dispună autorităților competente amplasarea unui sens giratoriu sau a unui semafor la interesecția DN 6 cu DJ 609F. BLOCAJ_TRAFIC_DJ_609F1.JPG


ASOCIATIA GIPRO    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez ASOCIATIA GIPRO să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...