Semneaza petitia pentru ca sala de sport a scolii nr.2 "Diaconu Coresi", sa ramana in administrarea scolii.

Prin aceasta petitie, comitetul de parinti impreuna cu Membrii Consiliului de Administratie al Scolii Gimnaziale Nr.2 "Diaconu Coresi" isi doresc strangerea de semnaturi in vederea inaintarii catre Primaria Municipiului Brasov a unei adrese, prin care se doreste obtinerea unui punct de vedere oficial cu privire la situatia salii de sport, aflate in constructie pe terenul scolii noastre.

Ne dorim ca sala de sport a Scolii Gimnaziale Nr.2 "Diaconu Coresi" sa ramana in administrarea scolii, sau garantarea faptului ca dupa finalizarea constructiei salii de sport, elevii scolii noastre vor putea sa isi desfasoare orele de sport in aceasta.

In acest moment, dupa finalizarea constructiei salii de sport, conform informatiilor vehiculate pe site-uri de socializare, aceasta urmeaza sa fie folosita de catre C.S.S. Brasovia, elevii scolii noastre urmand sa nu mai aiba acces la aceasta sala. 

Totusi, din punct de vedere etic si logic, consideram ca aceasta sala de sport ar trebui primordial sa deserveasca interesului scolii, iar orele de sport sa se desfasoare in aceasta locatie. 

Scoala Gimnaziala nr.2 "Diaconu Coresi" are un numar de aproximativ 1500 de elevi, fiind cea mai mare scoala din judetul Brasov, si ca atare nu putem accepta ca aceasta sa ramana fara sala de sport. In lipsa unei sali destinate orelor de sport, elevii ar urma sa efectueze aceste ore in sala de clasa sau in curtea scolii - atunci cand vremea o permite, ceea ce nu reprezinta o solutie pentru noi. 

Elevii scolii au nevoie de un spatiu amenajat in vederea efectuarii orelor de sport si solicitam, prin strangerea unui numar mare de semnaturi din partea parintilor, accesul la sala de sport situata in curtea scolii noastre.

Semneaza si tu!

 


Comitetul de parinti al Sc. Gen. Nr.2 "Diaconu Coresi" Brasov    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Comitetul de parinti al Sc. Gen. Nr.2 "Diaconu Coresi" Brasov va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...