Semneaza pentru Reintroducerea pedepsei cu moartea

70A7345B-C88C-4832-86AD-CCFD99661297.jpeg

Pedeapsa cu moartea a fost abolită prin Decretul-lege nr. 6 din 7 ianuarie 1990 și decizia fiind cuprinsă în Constituția României din 1991, reconfirmată.

De asta avem nevoie de pedeapsa cu moartea, pentru aceste creaturi profund defecte și ireparabile. Merită această bestie indulgență?

Cerem modificare codului penal prin inasprirea pedepselor pentru viol, pedofilie si crima.  Modificare articolului 218, (1) introducerea pedepsei de 25-50 de ani de inchisoare pentru viol, in loc (3-10 ani) inchisoare cat este in prezentul cod si pedeapsa cu moartea pentru crime odioase comise de criminali care NU mai pot fi reintegrati in societate!

Anii de închisoare, sau pedeapsa cu moartea, ar trebui aplicate, în funcție de gravitatea criminalității/faptei. Pedeapsa capitala trebuie aplicata ca masura extraordinara in cazuri similare bestiei/scursurii care deliberat a ucis niste copile!

“Nu condamnați părinții să-l plătească
Cum toți plătim atâția deținuți.
Dați "peste noapte"-o lege românească,
Iar criminalul, dați-l la părinți!”

Victor Constantinescu    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Victor Constantinescu să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.