SEMNEAZA IMPOTRIVA ABUZURILOR SAVARSITE DE PROCURORI!

OPRITI abuzurile procurorilor! STOP protejarii faptuitorilor de catre procurori prin tergiversarea anchetelor penale, pana la prescrierea faptelor. SI PROCURORII TREBUIE SA RASPUNDA! Intr-un stat in care intreaga conduita a oficialitatilor este in favoarea infractorilor, acesta este un STRIGAT DE AJUTOR:              

                      SI VICTIMELE AU DREPTURI!  

Sunt o victima a sistemului judiciar. Si ca mine sunt multi. Dar, eu am curajul sa vorbesc pentru mine. De 7 ani  sunt abuzata de procurorii unui sistem pus in slujba infractorilor. Din aceasta cauza m-am imbolnavit, am suferit internari si tratamente de specialitate. De 7 ani procurorii nu finalizeaza o cercetare penala, intr-un dosar cu autor cunoscut, cu documente evidente si cu fapte savarsite de faptuitor, mai presus de orice indoiala.

flora.jpg

Scopul procurorilor: prescrierea faptelor si scaparea infractorilor de orice raspundere!

Se pare ca sistemul este mana in mana cu infractorii, pentru ca este finantat de catre ei. Complicitatile sunt evidente. Nu exista alta explicatie, pentru care, de 7 ani, in dosarul meu, nu se da nicio solutie, oricare ar fi ea!     

Acum doi ani spuneam aceleasi lucruri.     

CERERE

Prin aceasta petitie CEREM Presedintelui Romaniei, Guvernului Romaniei, Ministrului Justitiei si Procurorului General:

Adoptarea in regim de urgenta a legii raspunderii magistratilor intr-o forma in care justitiabilul sa poata trage la raspundere in mod direct, procurorul de caz.

 

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Flora Nastase să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...