Semnați pentru Aprobarea relocarii mașinuțelor și trenulețului ce au funcționat pe Platoul de marmură

28.jpeg113.jpeg

38.jpeg

 

Noi, echipa Minicar Junior, desfășurându-ne activitatea pe Platoul de marmură din Zalău ne-am propus încă de acum 7 ani să fim un motiv în plus de bucurie pentru copiii dumneavoastră, punându-vă la dispoziție mașinuțe electrice și un trenuleț pentru copii. Zi de zi am încercat să vă oferim cele mai distractive experiențe și nu am încetat în a ne continua misiunea.


Începând cu data de 28 iunie, 2022 activitatea noastră a fost oprită, date fiind lucrările de reabilitare a platoului. În încercarea noastră de a ne reloca, realizând toate demersurile legale către conducerea orașului, răspunsul a fost unul negativ.
De aceea, apelăm la bună-voința dumneavoastră și vă cerem susținerea. Dacă sunteți de acord cu relocarea noastră în punctele La Troiță- mașinuțe electrice, respectiv Parc- trenuleț electric, vă rugăm semnați această petiție. 

Considerăm că împreună ne vom face auziți, iar copiii dumneavoastră se vor putea recreea și distra responsabil împreună cu noi.


Vă mulțimim pentru loialitate și susținere,
Echipa Minicar Junior

 

Contact administrator:

Voichița Flore

0757568468

flore.voichita@yahoo.ro

https://www.facebook.com/profile.php?id=100082691985110 


Flore Voichița    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Flore Voichița să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face numărul dvs. de telefon public pe internet.
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...