SEMNAM pentru RESUSCITAREA Sistemul Termic din SECTORUL 3

În ultimii ani, situația termiei din București a devenit tot mai apăsătoare pentru toți locuitorii racordați la sistemul public de furnizare a căldurii și apei calde. Din păcate, cetățenii Sectorului 3 nu au fost scutiți de avariile repetate ale sistemului termic zile, săptămâni sau chiar luni, aceștia fiind privați de niște servicii care, în anul 2021, ar trebui să fie ceva banal.

În tot acest timp , numeroși oameni din Sectorul 3 mi-au scris și îmi scriu mie, descumpăniți, umiliți și epuizați de toate aceste probleme. Îmi scriu fiindcă, deși știu că Primăria Generală se ocupă de termie și este responsabilă de asta, ei speră să primească de undeva și răspunsuri, soluții sau măcar termene. Adică vor să știe, pur și simplu, și foarte normal, când nu vor mai îngheța de frig în case sau când se vor putea bucura de normalitatea unui duș cu apă caldă.

E adevărat, de ani de zile, noi am preluat multe dintre responsabilitățile și sarcinile Primăriei Generale. De ce? Fiindcă cetățenii sectorului 3 erau și, iată, încă sunt, direct afectați de lipsa de performanță a acestei instituții. Așa că am intervenit noi, fie să reparăm străzile PMB-ului, fie să ajutăm la iluminatul stradal, fie să mai facem curățenie unde era treaba PMB-ul și altele, repet, ce revin în sarcina Primăriei Generale.

Revenind la problema termiei, am solicitat să primim noi, Primăria Sectorului 3, aceste atribuții, doar că a fost solicitare în van....

Așa că, după mai multe discuții cu mulți dintre dvs, am decis că vom face o nouă solicitare pentru preluarea rețelelor de apă caldă și căldură la Primăria Sectorului 3. Și de această dată, e nevoie directă de sprijinul dumneavoastră.

Sunt sătul să aud „mii de bucureșteni din Sectorul 3 rămân fără căldură în mijlocul lunii ianuarie”, „încă 230 de blocuri din Sectorul 3 nu au apă caldă de o lună de zile”.

Cetățenii Sectorului 3 au ajuns la limita răbdării. Aceștia au dreptul la condiții de trai civilizate, în secolul XXI.

Am reabilitat aproximativ 1.500 de blocuri din Sectorul 3 pentru a spori confortul oamenilor și a reduce facturile pentru încălzire, dar nu am luat niciodată în calcul că apartamentele vor ajunge să nu aibă căldură deloc.... fiindcă rețelele sunt la pământ.

Așadar, vă lansez un apel public, stimați cetățeni ai Sectorului 3, și vă cer să vă alăturați demersului meu de a prelua noi, la Sectorul 3, administrarea sistemului termic și de a-l resuscita. Îl vom transforma dintr-un sistem aproape mort, în unul funcțional și eficient.

Astfel, demarăm o procedură de strângere de semnături, fizic și online, prin care cerem ca Primăria Sectorului 3 să preia în administrare rețelele de apă caldă și căldură din Sectorul 3.

Semnați și voi pentru apă caldă și căldură în apartamentele din Sectorul 3!  

Primarul Sectorului 3,

Robert Sorin Negoiță


Robert Negoita    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Robert Negoita să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face numărul dvs. de telefon public pe internet.Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...