SEMNAM pentru CANALIZARE in zona Luncilor din SECTORUL 3

În secolul XXI, in al saselea oras european ca si marime, București, in „Sectorul 3, cel mai verde din București” (Robert Negoiță) ... miroase a vidanja (si asta ca sa ne exprimam elegant).

Strazile din aceasta zona (Marului, Malva, Lunca Cetatii, Lunca Ozunului, Lunca Priporului, Lunca Prutului, Lunca Bisericii etc.) nu au canalizare si de un deceniu si mai bine nu se intampla nimic, desi in fiecare an cetatenii depun zeci de sesizari. Sunt plimbati intre primaria de sector, primaria de municipiu si Apa Nova, fiecare aruncand pisica moarta in curtea celuilalt.
Fosele intre timp au inceput sa cedeze si in plus, s-au dat autorizatii de blocuri pe fosa septica care au imbacsit complet solul si toata zona a devenit incet, incet, o adevarata bomba biologica.

Solutii exista de ani de zile, una din ele fiind chiar publica pe internet
https://www.academia.edu/23547829/studiu_de_caz_alimentare_cu_apa_potabila_si_canalizare_a_zonei_luncilor_sector_3
Dar nu se intampla nimic.

Parafrazand-ul pe domnul Negoita:
"Cetățenii Sectorului 3 au ajuns la limita răbdării. Aceștia au dreptul la condiții de trai civilizate, în secolul XXI.
Așadar, vă lansez un apel public, stimați cetățeni ai Sectorului 3, și vă cer să vă alăturați"
demersului oamenilor din zona Luncilor, care cer celor trei institutii implicate: Primaria Sector 3, Primaria Municipiului Bucuresti si Apa Nova sa se aseze la o masa rotunda la care sa stabileasca impreuna un plan clar, cu termen de incepere a lucrarilor si termen de predare a lucrarilor si sa inceteze cu a arunca vina de la unii la altii fara a se face nimic cu adevarat folositor cetatenilor.

Semnați și voi,

va roaga cativa oameni (peste 12.000) care s-au saturat de rahatul din curtea lor (la propiu) si de pe strazi, de fiecare data cand ploua un pic mai tare.


Costin Calisov    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Costin Calisov să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...