Semnați pentru fluidizarea traficului la pasajul Chitila!

În fiecare zi, la intrarea în Chitila (dinspre București), în zona intersecției DN7 cu pasajul DN Centura Bucureștiului, traficul este deosebit de aglomerat pe ambele sensuri de circulație. Din această cauză, cetățenii din Chitila și cei care tranzitează orașul sunt nevoiți să stea la cozi zeci de minute pentru a trece pe sub pasajul Chitila.

Problema este similară cu cea a pasajului Băneasa, de dinainte de fluidizare. De aceea, considerăm că rezolvarea ar putea fi similară cu cea aplicată în acel caz, și anume:

-         Desființarea sensului giratoriu de sub pasaj;

-         Interzicerea virajului la stânga sub pasaj;

-         Pe fiecare sens de mers, permiterea doar a direcției înainte și la dreapta – spre pasaj;

-         Construirea a două sensuri giratorii simetrice față de pasaj, unul în Chitila, altul în zona fostului Baumax, care să asigure trierea vehiculelor și posibilitatea virajului la stânga spre pasaj.

Vă invităm pe toți cei interesați de fluidizarea traficului din Chitila să semnați această petiție, pentru a fi înaintată Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) și reprezentanților Poliției Rutiere spre soluționare.

Presentation1.png


Sava Vasile, președintele ALDE Chitila    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Sava Vasile, președintele ALDE Chitila să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook