Semnați că Spitalul de Recuperare Gura Ocnitie să rămână deschis pentru că avem nevoie.

• Dl. Ministru al Sănătății, Dl. Arafat, domnilor guvernanți.
  • Suntem părinți de copii speciali,care nu au avut șansa să se nască normali,au anumite boli care nu îi lasă să se bucure de viață, să meargă la grădiniță, școli și facultăți,copii care s-au bucurat de viață până la o anumită vârstă și în urma unui accident au rămas cu probleme grave de sănătate,locomotorii și psihice,copii care ani de zile au fost prin spitale de recuperare,au muncit luni de zile sa își recapete echilibrul, să se ridice în șezut,alte ore de muncă să stea în genunchi,apoi săptămâni,luni și ani să reușească să facă primii pași.Zambetul și speranța de a merge a acestor copii depinde de centrele de recuperare de stat unde este o a doua casă pentru ei,au o a doua familie în cadrele medicale și kinetoterapeuții din aceste centre,unde se simt ocrotiți și în siguranță.
  • Va rugăm să lăsați aceste centre sa funcționeze și să primească pacienți.Tot anul au funcționat cu reguli stricte de igiena împotriva pandemie actuale.
  • Dorim sa continuam terapiile pentru copii noștri,o pauză mai lungă între aceste terapii înseamnă pentru ei un regres a stadiului de recuperare a copiilor.
  • Ne dorim sa funcționeze spitalele de recuperare din Gura Ocniței,Băile 1 Mai și multe altele.
  • Va rog semnați nu vă ia decât 1 minut.

Gheorghe Nicoleta    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Gheorghe Nicoleta să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.