Semaforizați intersecția Bd. 1 Mai cu str. Constantin Titel Petrescu!

Intersecția dintre Bulevardul 1 Mai și Strada Constatin Titel Petrescu din Drumul Taberei are nevoie URGENT de semaforizare!

De ani de zile, în această intersecție oameni mor sau sunt nenorociți pe viață pentru că cele 3 (trei!) treceri de pietoni din această zonă nu sunt suficient semnalizate. Șoferii au ciudata tendință de a accelera, pietonii aleargă pe trecere fiindcă peste drum e stația de autobuz, marcajele pentru pietoni nu sunt vizibile îndeajuns și toate acestea duc la tragedii.

Intersecția despre care vorbim este una foarte aglomerată dat fiind faptul că în imediata apropiere există și un magazin Kaufland. În dreptul acestui magazin a fost amplasat un semafor, motiv pentru care mulți șoferi cred că nu vor întâmpina nici un fel de "obstacol" pînă acolo. Surpriză, în intersecția aflată la vreo 50 de metri distanță sunt două treceri de pietoni care traversează Bulevardul 1 Mai, plus încă una care traversează strada Constatin Titel Petrescu. Iar în zona intersecției cu pricina, Bulevardul 1 Mai are chiar 2 benzi pe sens. Riscul de accidente este major! 

Fotografiile de mai jos sunt făcute după un astfel de accident petrecut cu doi ani în urmă.

Cerem Primăriei Capitalei, Primăriei Sector 6 și Direcției Generale de Poliție a Municipiului București să revizuiască sistematizarea zonei și să amplaseze semafoare în această intersecție a morții!

#drumultaberei

#politiarutiera

#sigurantaintrafic

#bucuresti

#sector6IMG_5290.JPGD6C227CD-4EE5-4800-A351-E8FB20066DDE.JPGIMG_5287.jpg


Mari Jeanne Ion    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Mari Jeanne Ion să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook