Semafoare pentru intersectia ''groazei'' din Gadinti!

Avand in vedere devierea circulatiei catre Sagna prin Gadinti, ca urmare a prabusirii podului peste Siret, din Luțca, traficul va fi preluat de DN15D prin Gadinti. Pe perioada cat s-au facut reparațiile la acest pod, circulatia de asemenea a fost dirijata pe acest tronson de drum, unde se afla și intersectia din Gadinti ce face legatura dintre DN15D si drumul ce merge catre Sagna 207D. Aceasta intersectie a fost denumita ,,intersectia groazei'' din cauza numarului exagerat de mare de accidente intr-un timp relativ scurt.

Pentru a evita viitoare tragedii, lansez o strangere de semnaturi pentru montarea de urgenta a unor semafoare provizorii in intersectia ,,groazei'' din Gadinti, dar și alte soluții care sa ii ajute pe participanții la trafic sa observe intersecția și sa evite eventuale accidente. Este nevoie de aceste semnaturi pentru a depune o solicitare catre institutiile abilitate, iar acestea sa ia masurile necesare pentru o semnalizare cât mai eficienta în acea intersecție.

SEMNEAZA PENTRU A SALVA VIETI!

 

 

accident_gadinti_13ian1.jpgIntersectie_Gadinti.jpgaccident_Gadinti.jpeg

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Marian Tanasa va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...