Scutire de la plata CAS a PFA cu CONTRACT INDIVIDUAL DE MUNCA

ScreenShot003.jpg

Buna ziua !

Sunt un angajat cu Contract Individual de Munca care,  în paralel, desfășor și activități independente (Servicii Inginerie de Proiectare) ca multe alte persoane, pentru obținerea unor venituri suplimentare. Am constatat cu stupoare, că din anul 2016, PFA sunt OBLIGATE să plătească CAS (chiar dacă aceste cotizații sunt plătite și pe CIM). Nu mi se pare normal ca un ‘’grup de persoane’’, ajunse vremelnic în niște posturi de conducere, să hotărască și să îmi impună o DUBLĂ COTIZAȚIE pentru un serviciu de care nu știu dacă voi beneficia având în vedere condițiile de muncă și vârsta de pensionare (să nu mai spun că în caz de deces, toată suma de bani  cotizată statului se pierde, când normal ar fi să se restituie în totalitate urmașilor, nu să rămână statului, deoarece nu am muncit o viață întreaga pentru niște parlamentari și senatori penali cu diplome cumpărate sau contrafacute, dar acesta este alt subiect). Eu nu vreau să cotizez cu nicio sumă de bani suplimentară (ajunge o singură cotizație !!!). Să nu mai spun, că ar trebui ca fiecare persoană să poată alege cât și ce sumă să cotizeze pentru pensie (poate nu vreau să am pensie de la stat). Nu vreau să cotizez suplimentar pentru toți asistații României, pentru toți bețivii care stau în cârciumă pe banii de asistență socială, pentru toate leprele care nu vor să se ducă la serviciu (dacă aceștia au ales să nu muncească, eu aleg să nu țin în cârcă acest stat, care nu știe altceva decât să bage mâna în buzunarul oamenilor și sa-i jecmănească). Dacă toate aceste persoane nu vor să muncească este alegerea lor, și din partea mea nu au decât să moară de foame, NU VREAU SĂ PLĂTESC PENTRU BEȚIVI și ASISTAȚI SOCIALI ANALFABEȚI !!!

În încheiere, vă rog semnați și promovați această petiție, pentru că trebuie să luăm atitudine și să nu mai acceptăm tacit toate mizeriile impuse de un ‘’grup de persoane’’. Chiar nu se mai poate trăi în această țară, unde singurul scop al Parlamentului și Senatului este să bage mâna în buzunarul oamenilor, sa-i jecmănească după bunul lor plac.

Dacă nu luăm atitudine atunci chiar că ne merită soarta (pe aceasta se bazează și grupurile de persoane ajunse în fruntea statului).  


DRAGHICI Constantin    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe DRAGHICI Constantin să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook