Scrisoare de sustinere pentru Domnul Profesor Teodoroiu

Scrisoare de sustinere,

In atenţia Inspectoratului Scolar Judetean Brasov,

  Prin prezenta,  

      NOI, parinti si elevi din cadrul Liceului Teoretic George Moroianu vă prezentăm susţinerea noastră necondiţionată faţa de Domnul Profesor Cristi Marcel Teodoroiu.

      În anii petrecuţi alături de noi, în activitatea sa didactică, Domnul Profesor Cristi Marcel Teodoroiu a dat dovadă de maxim profesionalism, de o frumoasă colegialitate, dar mai ales de o buna îndrumare a elevilor săi atât în drumul educaţional, cât şi în cel al vieţii. Prof. Cristi Marcel Teodoroiu este apreciat în activitatea didactică şi iubit de elevii săi, atât de cei actuali, cât şi de cei ce au trecut pe la orele acestuia şi îşi aduc aminte cu drag de el.

       Considerăm că incidentul în care Domnul Profesor Teodoroiu a fost provocat şi a răspuns nepotrivit este o excepţie în cariera acestuia şi nu o normalitate. De aceea, solicităm Inspectoratului Şcolar Judeţean Braşov să ia în considerare elementele prezentate de noi, precum şi cariera exemplară a Domnului Profesor Cristi Marcel Teodoroiu atunci când va analiza faptele petrecute.

      Ataşam acestei Scrisori de Susţinere şi un tabel de semnături ale celor ce au aderat la conţinutul acesteia.  

                                                                                   Vă mulţumim anticipat!


Cristina Puscasu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Cristina Puscasu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...