Scrisoare de multumire adresata magistratilor cinstiti

Evoluția societății românesti din ultimii ani a fost decisiv influențată de activitatea procurorilor din parchetele importante: DNA, DIICOT, Parchetul General, Parchetele Judetene și a unor importante instanțe de judecată, ICCJ, unele Curți de Apel și Tribunale.

Fără implicarea lor, curajoasă și eficace, România s-ar fi scufundat ireversibil în metastaza corupției, politică, juridică, economică.

Un prim ministru, miniștri, parlamenari, înalți oficiali ai statului român, inclusiv de la partide aflate la putere, magistrați, ajunși după gratii, reprezintă dovada determinării procurorilor și a unei părți a judecătorilor de a curăța sistemul de corupția care separă încă România de lumea civilizată.

Și care ne blochează încă drumul în Schengen, absorbția fondurilor europene, respectul și stima partenerilor europeni.

Sunt încă multe de făcut.

Depinde insă și de sprijinul cetățenilor cinstiți, să arate acelor magistrați curajoși că sunt alături de ei, îi respectă și le mulțumesc pentru decizia și determinarea lor de a reduce și eradica corupția.

Izbăvirea României, dacă va veni, se va datora acestor oameni, parțial anonimi, care își dedică activitatea, uneori își riscă viața, pentru ca urmașilor noștri să nu le mai fie rușine că trăiesc în România.

Vă mulțumim, suntem alături de voi, nu vă lăsați!

 


Stefan Vlaston    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Stefan Vlaston să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook