Scoaterea din circulatie a masinilor cu volan pe dreapta.

7538B7BD-3CCF-4785-9D6D-75A74AE171C8.jpeg        E greu, dar incerc sa atrag atentia cum pot!

Atunci cand vezi un accident unde au fost curmate vieti si distruse altele pe langa te gandesti oare ce s-a intamplat ... in mare parte raspunsul este viteza, alcool, neatentia si masina cu volan pe dreapta.

Haideti sa incercam sa anulam unul dintre acest motive, masina cu volan pe dreapta, accidentele provocate de aceste masini plus ceilalti factori sunt tragice, pur si simplu e ca si cum te-ai trezi cu o torpila ce vine spre tine atunci cand intra in depasiri.

1. De ce trebuie sa se asigure pasagerul din stanga pentru ca soferul sa efectueze depasirea ?
2. De ce trebuie sa vina cu cel putin jumatate din masina pe contrasens sa se asigure un sofer cu masina cu volan pe dreapata atunci cand este singur in masina si vrea sa depasesca?
3. Ati incercat sa stati ca pasager in fata intr-o masina cu volan pe dreapta la o depasire?

Prea multi parinti, copii, frati, surori cu vietile curmate, copii ramasi orfani sau cu probleme pe viata.

Am putea incerca impreuna sa reducem aceste tragedii care marcheaza pe toata lumea.

Nu conteaza ce esti, cine esti, ce conduci, cand vine frontal cu tine un sofer cu masina cu volan pe dreapta care nu s-a putut asigura destul de bine, intins peste locul din stanga.

Haideti sa luam atitudine, sa nu mai fim nepasatori, sa reducem numarul tragediilor, sa eliminam o cauza,  oricine poate fi in farurile unei masini care vine pe contrasens, oricine.31C219B9-5127-4351-8AD1-5E4260F54857.jpeg9B077D9F-AAE5-4512-939B-5DF5C6604B91.jpeg87FC3EEB-24DF-4B03-A0FC-00E397F2C2A4.jpeg

Antonie Laurentiu    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Antonie Laurentiu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.