Modificarea codului rutier

 

                              PRETUIESTE VIATA!

 

        20 IANUARIE 2017 ,UN ȘOFER MERGEA CU PESTE 100KM/HORA ÎNTR-O ZONĂ URBANĂ CU RESTRICȚIE DE VITEZĂ DE 30KM/HORĂ. SPULBERÂND VIAȚA A DOUĂ PERSOANE, PĂRINȚI A 5 COPII.

ÎN URMA ACCIDENTULUI RĂMÂNÂND O FAMILIE ÎNTREAGĂ ÎN DOLIU CU SUFLETUL SPULBERAT DE DURERE.

ROMÂNIA ESTE PE PRIMUL LOC ÎN UNIUNEA EUROPEANA LA ACCIDENTE RUTIERE. ÎN FIECARE ZI CEL PUȚIN O PERSOANĂ ÎȘI PIERDE VIAȚA ÎN URMA UNUI ACCIDENT RUTIER.  CEL PUȚIN 80% DIN ACCIDENTE SUNT PRODUSE DIN CAUZA : NEATENȚIEI LA VOLAN, CONSUMULUI DE ALCOOL, SUBSTANȚE INTERZISE ȘI VITEZEI EXCESIVE.  

O SECUNDĂ DE NEATENȚIE POATE DUCE LA PIERDEREA UNEI VIEȚI.  

PRIN ACEASTĂ PETIȚIE CEREM: 

   - DACĂ ȘOFERUL A CONSUMAT BĂUTURI ALCOOLICE SAU SUBSTANȚE INTERZISE, SĂ I SE RIDICE CARNETUL DE CONDUCERE PE O PERIOADĂ DE 6 LUNI-LA PRIMA ABATERE

-DACĂ ESTE DEPĂȘITĂ VITEZA DE CIRCULAȚIE CU PESTE 30KM/HORA PESTE VITEZA LEGALĂ, SĂ ÎI FIE SUSPENDAT CARNETUL DE CONDUCERE PE O PERIOADĂ DE 3 LUNI   

                              -SĂ SE MODIFICE CODUL PENAL PENTRU UCIDERE DIN CULPĂ, ÎN AȘA FEL ÎNCÂT DACĂ UN ȘOFER PRODUCE UN ACCIDENT RUTIER DIN CAUZA : CONSUMULUI DE ALCOOL, SUBSTANȚE INTERZISE, DEPĂȘIREA VITEZEI LEGALE CU PESTE 30KM /HORA ,IAR ÎN URMA ACCIDENTULUI ÎȘI PIERDE VIAȚA O PERSOANĂ SAU MAI MULTE -SĂ NU MAI FIE PEDEPSE CU SUSPENDARE. 

                      -SĂ SE ȚINĂ CONT DE CIRCUMSTANȚELE ÎN CARE S-A PRODUS ACCIDENTUL SI DE AGRAVANTELE ACCIDENTULUI -ASTFEL ÎNCÂT PEDEAPSA PRIMITĂ SĂ FIE ÎNFUNCȚIE DE AGRAVANTE .

 

                     - SĂ FIE AMENDAȚI PIETONII CARE NU RESPECTĂ SEMNELE DE CIRCULAȚIE .

                - SĂ SE FACĂ PROGRAME DE CIRCULAȚIE ATÂT PENTRU ȘOFERI CÂT ȘI PENTRU PIETONI .

                                                        SEMNEAZĂ ȘI TU PENTRU A REDUCE ACCIDENTELE RUTIERE!

                                          SPUNE STOP ACCIDENTELOR!  CONDU PRUDENT!   ALEGE VIAȚA!  

 

                VIAȚA ARE PRIORITATE! ! ! 

       VĂ MULȚUMIM ANTICIPAT! !!!

Condu-Prudent-Alege-Viata.jpgstopaccidentelor2.jpgsoy-culpable-de-un-accidente-de-tráfico-en-tenerife.jpg


Ioana Aurelia Murgu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție


SAU

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Facebook