English: rutier code change
Español: El cambio de la ley de trafico

Modificarea codului rutier

PRETUIESTE VIATA!

Buna ziua,am facut aceasta petitie in memoria parintilor mei,care au fost ucisi pe trecerea de pietoni si in memoria tuturor victimelor accidentelor de trafic.                                   Romania este pe primul loc in Europa la accidente de trafic,oamenii nu mai sunt in siguranta atat pe trecerile de pietoni cat si pe trotuare.Inconstienta la volan face victime in fiecare zi,iar legile nu sunt in favoare victimelor,pedepsele fiind mult prea mici,pentru omor din culpa,chiar daca soferul initial nu isi recunoaste fapta,iar apoi la sfatul avocatiilor declara recunosterea faptei(o recunoastere tehnica) stiind ca din pedeapsa se reduce o treime,iar asa scapa doar cu cativa ani cu suspendare- in timp ce o persoana care fura mancare pentru asi hrani copiii -primeste o pedeapsa de la 5 la 10 ani cu executare.  Pentru acest lucru,eu cu familia mea si alaturi de familiile multor victime am decis sa facem aceasta petitie ,pentru a opri macelul datorat conducatorilor auto care au mania vitezei.   “Masina este o arma "atunci cand este condusa de soferi cu mania vitezei, consideram ca pentru a stopa accidentele ,trebuie marite pedepsele pentru omorul din culpa.Pentru soferii inconstienti,care nu reduc viteza,urca bauti la volan,nu respecta nici un semn de circulatie ,pedepsele trebuie sa fie cu executare pentru soferii care fac accidente si au agravante. Asa cum o persoana care fura o paine plateste cu inchisoare de la 5-10 ani ,normal este ca si soferii care omoara una sau mai multe persoane..chiar si atunci cand lasa nenorocita o persoana pe viata ,trebuie sa plateasca cu inchisoare cu executare.Ma repet pentru a ma face inteleasa ,ma refer doar la soferii cu agravante(bauti,drogati sau cu mania vitezei) si incalca legea fiind constienti ca viteza face victime.  De aceea va rog in numele fratiilor mei si a mea care am ramas orfani,plus a multor romani care au pierdut pe cineva drag din cauza inconstientei ,sa semnati aceasta petitie,sa aratam domnilor guvernanti ca suntem uniti si impreuna putem schimba legea ,intr-o lege care ne ofera siguranta in propia noastra tara.

Condu-Prudent-Alege-Viata.jpgstopaccidentelor2.jpgsoy-culpable-de-un-accidente-de-tráfico-en-tenerife.jpgVa multumesc anticipat!

Ioana Aurelia Murgu    Contactați autorul petiției

Autorul petiției va vedea toate informațiile pe care le furnizați în acest formular.