Schimbarea unor legi din codul penal

PRETUIESTE VIATA!1-2-300x1692.jpg

ROMANIA ESTE PE PRIMUL LOC IN EUROPA LA MORTALITATE IN ACCIDENTELE AUTO. CEREM PEDEPSE DE LA 15 ANI CU EXECUTARE SI MARIREA PEDEPSEI IN FUNCTIE DE VITEZA SI ALTE CIRCUMSTANTE.      TREBUIE SA SPUNEM STOP ACCIDENTELOR,SA NU MAI PERMITEM CA CEL CARE ACCIDENTEAZA MORTAL UN PIETON SA SCAPE CU PEDEAPSA CU SUSPENDARE....PARINTII MEI IN VARSTA DE 58 SI 59 ANI AU FOST OMORATI PE TRECEREA DE PIETONI DIN CAUZA SOFERULUI CARE NU A REDUS VITEZA,AVAND SI O LIMITA DE VITEZA DE 30 KM/HORA ,IAR PEDEAPSA MAXIMA ESTE 5 ANI PENTRU O VICTIMA +2 ANI PENTRU INCA O VICTIMA .SUNTEM 5 FRATI CARE AM RAMAS ORFANI IN CATEVA ORE ,SUFLETUL NOSTRU ESTE DISTRUS PENTRU TODEAUNA DE ACEEA NU DORIM SA MAI TREACA CINEVA PRIN CE TRECEM NOI...APROAPE ZILNIC VAD CA SUNT OMORATI PIETONI PE TRECEREA DE PIETONI .DACA NU FACEM NIMIC ,NU O SA SCHIMBE NICIODATA NIMIC IN ROMANIA.DACA NU SUNTEM IN SIGURANTA PE TRECEREA DE PIETONI ,ATUNCI UNDE MAI SUNTEM IN SIGURANTA?  DACA CONDUCATORII NU SUNT IN STARE SA RESPECTE LEGEA SI APASA PICIORUL PE ACCELERATIE IN ZONE CU RESTRICTII DE VITEZA,TRECERI DE PIETONI CONSIDER CA SUNT CONSTIENTI CA SE POATE INTAMPLA O TRAGEDIA DE ACEEA TREBUIE MARITA PEDEAPSA PENTRU A REDUCE ASTFEL DE ACCIDENTE.

AM FACUT ACEASTA PETITIE PENTRU MODIFICAREA LEGILOR DIN CODUL PENAL,DACA ESTI DE ACORD SI PRETUIESTI VIATA SEMNEAZA ACEASTA PETITIE ,ESTE SIMPLU TREBUIE DECAT SA COMPLETEZI DATELE PERSONALE,LOCALITATEA,O ADRESA DE EMAIL SI SA APESI- SEMNEAZA ACEASTA PETITIE,O SA PRIMESTI UN MESAJ IN ADRESA DE EMAIL PENTRU A CONFIRMA SEMNATURA, NU TREBUIE DECAT SA APESI PE LINK-UL INDICAT IN MESAJ.

SEMNEAZA PENTRU TINE,COPILUL TAU,PENTRU PARINTII TAI ..NU LASA CA ASTFEL DE ACCIDENTE SA SE MAI INTAMPLE -DOAR NOI PUTEM SCHIMBA ROMANIA

PEDEPSE DE LA 15 ANI CU EXECUTARE PENTRU CEI CARE ACCIDENTEAZA MORTAL UN PIETON PE TRECEREA DE PIETONI SI MARIREA PEDEPSEI IN FUNCTIE DE VITEZA SI ALTE CIRCUMSTANTE

PEDEPSE MAI MARI PENTRU CEI CARE NU RESPECTA LIMITELE DE VITEZA SI CARE NU RESPECTA LEGEA

SEMNEAZA SI TU! Screenshot_2017-02-16-11-53-42.png

Ioana Aurelia Murgu    Contactați autorul petiției

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Vă rugăm să verificați inbox (și folderul pentru mesaje nedorite).