Schimbarea unor legi din codul penal

•                                                              SEMNEAZA SI TU!  PRETUIESTE VIATA! 1-2-300x1692.jpg

ROMANIA ESTE PE PRIMUL LOC IN EUROPA LA MORTALITATE IN ACCIDENTELE AUTO. CEREM PEDEPSE DE LA 15 ANI CU EXECUTARE SI MARIREA PEDEPSEI IN FUNCTIE DE VITEZA SI ALTE CIRCUMSTANTE.      TREBUIE SA SPUNEM STOP ACCIDENTELOR,SA NU MAI PERMITEM CA CEL CARE ACCIDENTEAZA MORTAL UN PIETON SA SCAPE CU PEDEAPSA CU SUSPENDARE....PARINTII MEI IN VARSTA DE 58 SI 59 ANI AU FOST OMORATI PE TRECEREA DE PIETONI DIN CAUZA SOFERULUI CARE NU A REDUS VITEZA,AVAND SI O LIMITA DE VITEZA DE 30 KM/HORA ,EL CONDUCEA CU 100 DE KM/HORA IN ZONA COMERCIALA,IN ZONA CU SCOLI IAR PEDEAPSA MAXIMA ESTE 5 ANI PENTRU O VICTIMA +2 ANI PENTRU INCA O VICTIMA .SUNTEM 5 FRATI CARE AM RAMAS ORFANI IN CATEVA ORE ,SUFLETUL NOSTRU ESTE DISTRUS PENTRU TODEAUNA DE ACEEA NU DORIM SA MAI TREACA CINEVA PRIN CE TRECEM NOI...APROAPE ZILNIC VAD CA SUNT OMORATI OAMENI PE TRECEREA DE PIETONI .DACA NU FACEM NIMIC ,NU O SA SCHIMBE NICIODATA NIMIC IN ROMANIA.DACA NU SUNTEM IN SIGURANTA PE TRECEREA DE PIETONI .-,ATUNCI UNDE MAI SUNTEM IN SIGURANTA?  DACA CONDUCATORII NU SUNT IN STARE SA RESPECTE LEGEA SI APASA PICIORUL PE ACCELERATIE IN ZONE CU RESTRICTII DE VITEZA,TRECERI DE PIETONI ,SEMAFOARE ,STRAZI AGLOMERATE ,CONSIDER CA SUNT CONSTIENTI CA SE POATE INTAMPLA O TRAGEDIA DE ACEEA TREBUIE MARITA PEDEAPSA PENTRU A REDUCE ASTFEL DE ACCIDENTE.ATUNCI CAND ITI IEI CARNETUL DE SOFER ESTI INVATAT CUM TREBUIE SA CONDUCI,DACA NU RESPECTI LEGEA TREBUIE SA FI PEDEPSIT PENTRU FAPTELE TALE...EU NU CONSIDER OMOR DIN CULPA DACA UN SOFER SE URCA LA VOLAN MORT DE BEAT SI OMOARA UNA SAU MAI MULTE PERSOANE CARE ERAU LA INCEPUT DE DRUM,SAU SOFERII CARE CONDUC CU VITEZA IN ORASE SI OMOARA PERSOANE PE TRECERILE DE PIETONI,UNDE SE PRESUPUNE CA SUNTEM IN SIGURANTA...DACA NU ESTI CAPABIL SA RESPECTI LEGEA ...NU MAI CONDUCE...NU SUNT VICTIMELE DE VINA CA NU SE RESPECTA LEGEA...CU VIATA TA POTI FACE CE VREI...DAR CU VIATA CELOR DIN JUR NU AI DREPTUL SA DECIZI CAND TREBUIE SA MOARA...ASA CA DACA FACI O CRIMA TREBUIE SA PLATESTI ..TREBUIE SA PRETUIM VIATA

SEMNEAZA PENTRU TINE,COPILUL TAU,PENTRU PARINTII TAI ..NU LASA CA ASTFEL DE ACCIDENTE SA SE MAI INTAMPLE -DOAR NOI PUTEM SCHIMBA ROMANIA

accident-paltinis.jpg

SEMNEAZA SI TU14849266761d23a3ff.jpg

Ioana Aurelia Murgu    Contactați autorul petiției

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Vă rugăm să verificați inbox (și folderul pentru mesaje nedorite).