Demiterea incompetentilor din POLITIA LOCALA Brasov !

Conducerea politiei locale Brasov a dovedit in timp ca este una neperformanta si mai mult de atat ii sfideaza pe cetateni prin nerespectarea legilor.
 
1.Numerosi cetateni din Brasov au formulat plangeri catre politia locala fara sa primeasca vreo solutie sau un raspuns.
 
2.Acesti "oameni ai legii" care sunt platiti din banii cetatenilor, de multe ori au actionat la comanda pentru grupuri de interese astfel ignorand nevoile si drepturile cetatenilor.
 
3.Directorul executiv ALDEA NICOLAE  a executat ordinele lui George Scripcaru timp de 8 ani, abuzand de functia detinuta nerespectandu-si atributiile conform:

H.C.L. nr. 252/17.04.2019 REGULAMENT DE ORGANIZARE ŞI FUNCŢIONARE, care prevede in mod evident :

 Art. 61 Nerespectarea prevederilor prezentului Regulament atrage răspunderea disciplinară prevăzută de Legea nr.188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici republicată cu modificările ulterioare sau, după caz, Legea nr. 53/2003.

Prin prezenta petitie ne adresam domnului primar Allen Coliban si cerem schimbarea de urgenta a conducerii politiei locale, revizuirea organigramei si reducerea numarului mare de sefi,directori si adjuncti !

 
 
 
 
 
 
 
 

Vocea BRASOVULUI    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Vocea BRASOVULUI să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...