Sancțiuni pentru Ionuț Angheluță /Digisport

Susțineți această petiție împotriva comentatorului Digisport Ionuț Angheluță  , care in repetate rânduri  aduce cuvinte defăimătoare la adresa echipei FC U CRAIOVA 1948 prin comentariile realizate la microfonul Digisport in timpul meciurilor de fotbal ale FCU CRAIOVA 1948 comentate de dumnealui dar și atunci cand nu comentează echipa FC U  1948 , dumnealui o aduce in discuție  defaimand-o  prin cuvinte jignitoare precum o echipă  nouă  , fără identitate  , fără trecut fotbalistic , cel ma recent in data de 16 iulie 2021 in timpul meciului CFR Cluj  - FC U CRAIOVA 1948 .

Rog insistent Trustul Media Digisport  să  il atenționați pe angajatul/colaboratorul dumneavoastră,  in speță domnul Ionuț Angheluță la revizuirea  comportamentului verbal jignitor îndreptat catre echipa FC U CRAIOVA 1948 . Va mulțumesc  .

Cu stima  ,

Stefan Mugurel Coliba  - suporter FC U CRAIOVA 1948

Stefan Mugurel Coliba    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Stefan Mugurel Coliba să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.