SALVĂM JUDEȚUL SUCEAVA ȘI SPITALUL JUDEȚEAN DE COVID19

Scrisoare deschisă Domnului Gheorghe Flutur, Președintele Consiliului Județean Suceava,

Ați fost ales să conduceți. Ați fost ales să asigurați un nivel de trai minim. Ați fost ales să ne salvați în timp de criză. AȚI JURAT SĂ FACEȚI CU BUNĂ CREDINȚĂ TOT CE STĂ ÎN PRICEPEREA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU BINELE LOCUITORILOR JUDEȚULUI SUCEAVA!!! UNDE AȚI FUGIT CU TOȚII? UNDE?

Ați tăiat panglici peste panglici. Ați lansat proiecte fantasmagorice pentru că veneau alegerile. Acum nu mai sunteți nicăieri. V-a înghițit pământul? Erați lângă președintele Iohanis când a venit la Suceava și erați care mai de care mai făloși și mândri că aveați cel mai modern și frumos spital din țară. Ați plantat împreună copaci(asta făceați și când a apărut primul caz de Covid19). Era vorba de imagine, nu? Nu dădeați 2 bani pe oameni. Dacă vă interesa binele oamenilor din județul Suceava, vă pregăteați pentru cel mai rău scenariu posibil.

Făceați ședință de urgență și dispuneați măsuri salvatoare: 1. Trimiteați o scrisoare în care să cereți Chinei să vă spună care sunt procedurile de urmat pentru lupta împotriva Coronavirusului. 2. Achiziționați în regim de urgență măști, costume de protecție, dezinfectanți pentru tot personalul Spitalului Județean Suceava. 3. Dispuneați cumpărarea de urgență a mai multor aparate de testat și de teste. 4. Făceați proceduri de urmat care să apere medicii, asistentele, tot personalul Spitalului Județean Suceava. 5. Implementați cât mai repede măsurile comunicate de specialiștii chinezi: * Îngrădirea libertății de mișcare prin decretarea stării de urgență; * Constituirea de stocuri alimentare, medicamente, produse de igienă, dezinfectanți; * Dispuneați colaborarea cu toți furnizorii specializați pentru asigurarea stocurilor de măști, costume de protecție; 6. Făceați o instruire a tuturor ministerelor de urgență la nivelul județului Suceava: * Armata * Poliția * Pompierii * Jandarmeria 7. Trimiteați în izolare de minim 14 zile TOATE persoanele care se întorceau din străinătate, cu avionul, mașina personală, autocarul, trenul, acasă la familie. 8. Dispuneați alocarea de voluntari sau angajarea de civili în cadrul poliției și jandarmeriei pentru constituirea de echipe care să asigure respectarea regulilor de izolare a tuturor persoanelor revenite din străinătate. 9. Asigurați pentru șomeri și persoane disponibilizate coșul de supraviețuire; 10. Verificați dacă cei care erau în izolare la domiciliu respectă izolarea. 11. Limitați total deplasarea la nivelul județului, interziceați adunările de oameni din mall-uri, piețe, de la evenimente sportive, spectacole și biserici.

Acum suntem în scenariul în care SCAPĂ CINE POATE! ACEASTA ESTE ROMÂNIA VOASTRĂ NORMALĂ? DIN CAUZĂ CĂ V-AȚI ASCUNS PENTRU CĂ NU AȚI ȘTIUT CE SĂ FACEȚI ȘI DIN CAUZA FAPTULUI CĂ VĂ ESTE FRICĂ, VOR MURI OAMENI. ÎI VEȚI AVEA PE CONȘTIINȚĂ. AVEȚI CONȘTIINTĂ? SAU NU AVEȚI?

ÎN CEASUL CEL DIN URMĂ LUAȚI URMĂTOARELE MĂSURI:

*Alocați fonduri pentru dotarea cu aparate de testare, teste și instalați-le la Spitalul de la Fălticeni!

*Transferați toți bolnavii de coronavirus la Fălticeni! *Dezinfectați spitalul județean Suceava;

*Testați, testați, testați, tot personalul spitalului și toate persoanele care vin din străinătate, așa cum recomandă Organizația Mondială a Sănătății.

* Achiziționați în regim de urgență măști, costume de protecție, dezinfectanți pentru tot personalul Spitalului Județean Suceava.

* Dispuneți cumpărarea de urgență a mai multor aparate de testat și de teste.

* Faceți proceduri de urmat care să apere medicii, asistentele, tot personalul Spitalului Județean Suceava.

*Salvați Spitalul Județean Suceava și opriți transformarea lui pe timp de criză în spital regional de boli infecțioase! Veți lăsa un județ descoperit! Pentru orice altă problemă de sănătate, lumea va trebui să meargă la Iași, Cluj, Târgu Mureș? SALVAȚI SPITALUL JUDEȚEAN SUCEAVA.

* Dispuneți pe raza întregului județ verificarea tuturor persoanelor întoarse din străinătate și izolarea acestora, indiferent de țara din care se întorc, la domiciliu timp de minim 14 zile.

* Trimiteți și impuneți tuturor primăriilor procedurile de urmat în lupta contra Coronavirus.

* Dispuneți angajarea pe perioada stării de urgență a civililor în poliție, jandarmerie, armată, pompieri pentru asigurarea respectării izolării la domiciliu a tuturor cetățenilor întorși din străinătate!

* ÎNCHIDEȚI JUDEȚUL!

Gabriel Ilie Țabrea    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Gabriel Ilie Țabrea să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face numărul dvs. de telefon public pe internet.