Salvează Feminitatea prin micropigmentare oncologică gratuită

 

În ziua de astăzi o femeie bolnavă de cancer sau aflată în recuperare, poate apela la micropigmentare pentru a-și tatua sprâncenele pierdute după curele cu citostatice sau pentru a-și redesena areolele pe sâni, după operațiile de reconstrucție mamară.

Are nevoie de acces la informație și cel mai important, de gratuitate pentru aceste servicii – care pot fi, într-un viitor apropiat, decontate chiar de către Stat, la fel cum sunt în prezent, operațiile de reconstrucție mamară.

Putem să atingem acest obiectiv măreț prin semnarea acestei petiții pentru decontarea serviciilor de tatuaj cosmetic de către Stat pentru bolnavele de cancer. Prin fiecare semnătură, suntem cu un pas mai aproape!

Între timp, fac un apel către make-up artiști și esteticieni din toată țara, specializați în micropigmentare - tatuaj cosmetic!

Puteți oferi prin voluntariat la locurile voastre de muncă, aceste servicii cu titlu gratuit pentru femeile luptătoare care înfruntă cea mai cumplită maladie a secolului XXI.

Trebuie să înțelegem cu toții că micropigmentarea sprâncenelor și a areolelor mamare este o șansă în plus la feminitate și la încredere în sine, o nouă victorie asupra bolii!

Haideți să le susținem pe aceste femei minunate și curajoase, să formăm o comunitate de profesioniști care le ajută și să obținem împreună decontarea serviciilor de micropigmentare de către Stat!

Vă mulțumesc pentru susținere,

Roxana Dumitru, Make-up Artist, Specialist Micropigmentare

Urmăriți și susțineti campania pe site-ul oficial www.salveazăfeminitatea.ro și pe pagina de Facebook oficială Facebook.com/SalveazaFeminitatea


Roxana Dumitru    Contactați autorul petiției