Salvează 26 de clase din Bistrita-Nasaud. Semnează pentru demiterea Inspectorului Școlar General.

Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud a luat decizia de a desființa 26 de clase din județul nostru, printre care și profilul de arhitectură și artă ambientală de la Liceul ,,Corneliu Baba", singurul profil de acest fel din județ. Semnează pentru a salva aceste clase de liceu și pentru a arăta autorităților că deciziile trebuie luate pentru elevi!

Ceea ce se întâmplă în momentul de față este un semnal clar că sistemul de educație trebuie reformat, pentru a nu se lua decizii care privesc direct elevii, fără ca aceștia să fie consultați. Mulțumită deciziei Inspectoratului Școlar Județean mulți elevi de clasa a VIII-a vor afla cu câteva luni înainte de sfârșitul anului școlar că trebuie să își reorganizeze visele după decizii luate pentru statistici, nu pentru FIECARE persoană în parte.

Bogdan Ivan Gruia    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Bogdan Ivan Gruia să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.