Salvează 26 de clase din Bistrita-Nasaud. Semnează pentru demiterea Inspectorului Școlar General.

Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud a luat decizia de a desființa 26 de clase din județul nostru, printre care și profilul de arhitectură și artă ambientală de la Liceul ,,Corneliu Baba", singurul profil de acest fel din județ. Semnează pentru a salva aceste clase de liceu și pentru a arăta autorităților că deciziile trebuie luate pentru elevi!

Ceea ce se întâmplă în momentul de față este un semnal clar că sistemul de educație trebuie reformat, pentru a nu se lua decizii care privesc direct elevii, fără ca aceștia să fie consultați. Mulțumită deciziei Inspectoratului Școlar Județean mulți elevi de clasa a VIII-a vor afla cu câteva luni înainte de sfârșitul anului școlar că trebuie să își reorganizeze visele după decizii luate pentru statistici, nu pentru FIECARE persoană în parte.


Bogdan Ivan Gruia    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Bogdan Ivan Gruia să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...