Petitie pentru salvarea Parcului Drumul Taberei din Bucuresti

Semnatarii acestei petiţii doresc:

1. Desfiinţarea spaţiilor expoziţionale construite de Primăria Sectorului 6 pe latura nordică a Parcului Drumul Taberei şi plantarea unui număr de 162 de arbori în locul acestor spaţii expoziţionale (162 este numărul arborilor care au fost defrişaţi de Primăria Sectorului 6 în cadrul proiectului de reamenajare a parcului).
  2. Îndepărtarea rocilor amplasate de Primăria Sectorului 6 pe malul lacului din Parcul Drumul Taberei şi plantarea de sălcii în locul acestor roci.
  3. Suplimentarea locurilor de joacă şi a băncilor de agrement din Parcul Drumul Taberei.
  4. Montarea unor toalete publice civilizate cu auto-spălare în Parcul Drumul Taberei.
  5. Repunerea în funcţiune a fântânii arteziene şi redarea în folosință a hidrobicicletelor pe lacul din Parcul Drumul Taberei.

Alexandru Ciurea    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Alexandru Ciurea să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.