Salvați Urșii din Parcul Herăstrău

Salvati-Ursii-din-Herastrau_cover.jpg
 
“O declaratie de dragoste pentru Parcul Herastrau”
 
Statuile Urşilor din Parcul Herăstrău sunt sculpturi din piatră cu o vechime de aproximativ 100 de ani. Sculpturile au fost amplasate inițial în Parcul Carol, făcând parte din pavilionul Bucovinei în cadrul “Expozitia și Targul de Mostre al Industriei Românesti”.
Expoziția și Târgul de Mostre a Industriei Românești din București a fost inaugurată în mod oficial la data de 21 septembrie 1921, în Parcul Carol și a avut menirea de a reprezenta începutul construcției și organizării României Mari în sectorul industrial.
 
Simbolurile copilăriei noastre sunt in pericol!
 
DSC_0466new2.jpg
 
Aceasta este povestea lor, a parcurilor unde au poposit, povestea celor ce s-au jucat cu ei și povestea încercărilor noastre de a îi salva. Află mai multe povești și trăiri ale generațiilor, pe pagina noastră Salvați Urșii din Parcul Herăstrău.
 
Semnează petiția și ajută-ne să salvăm simbolurile copilăriei noastre!
 
 
#ACA #CartiereFericite 

Asociația Cartier Aviației    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Asociația Cartier Aviației să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook