SALVATI SATUL CATELU DE MIROSUL PESTILENTIAL PROVENIT DE LA STATIA DE SORTARE A GUNOAIELOR FACUTA DE PRIMARUL SECTORULUI 3 , NEGOITA

Este IMPERATIV necesar sa se inchida statia de sortare a gunoaielor, situata la limita sectorului 3 cu Satul Catelu ILFOV.

Dorim să strângem cât mai multe semnături pentru petiția privind mirosul pestilential cauzat de aceasta sortare.

Aceste statii trebuiesc facute la distanta de localitatile unde locuiesc oameni!!!

Suntem aproximativ 2500 de oameni in aceasta localitate, care nu putem sa ne ducem vietile intr-un mod normal . Nu ne putem lasa copiii sa se joace in curti. Nu ne putem aerisi casele.

Dacă și pe tine te deranjează acest miros sau dacă doar consideri că nu e normal ca o întreagă comunitate să sufere din cauza unei solutii defectuoase luate de primarul sectorului 3, care a ales sa faca aceasta statie chiar in mijlocul comunitatilor de oameni, atunci semnează această petiție.

 PRIN ACEASTA PETITIE dorim să semnalăm autorităților faptul că noi, oamenii din Catelu si cei ce locuiesc in Sectorul 3 si sunt terorizati de mirosul neplacut, NU mai vrem să îndurăm mirosul generat de această statie.

Mentionam faptul ca Garda de mediu si alte Autoritati , nu au reusit sa solutioneze problema. Faptul ca ii aplica amenzi primarului Negoita nu ne rezolva problema.

Va rugam sa sprijiniți acest demers, prin semnarea acestei petiții astfel încât prin numărul mare de semnături, sa atragem atenția tuturor autorităților competente pentru a stopa funcționarea acestei stații în aceasta zona locuita de oameni!

 


GAGEA FLORENTINA    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez GAGEA FLORENTINA să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...