SA ADUCEM ROMANII ACASA! Semnează petiția prin care spunem DA! Avem nevoie de masuri urgente pentru repatrierea romanilor!

 
 
Distinsi prieteni vazuti si nevazuti,  semnatura dumneavoastra este foarte importanta! 
Grija pentru romanii din tara, dar si pentru romanii aflati in strainatate nu trebuie sa ramana doar prilej pentru declaratii politice! 

Cu ajutorul dumneavoastra, imposibilul poate deveni posibil! 
 
Deviza "Diaspora leaga Suceava de marile orase ale lumii"  demonstreaza ca romanii nu uita de romani, cu atat mai mult cu cat iubirea de tara nu trebuie sa devina o poveste! https://www.petitieonline.com/diaspora_leaga_suceava_de_marile_orase_europene#form
Romania are nevoie de fapte!
 
Recentele atacuri din Israel, dar si nesfarsitul razboi din Ucraina indeamna la aducere aminte si la neuitarea romanilor aflati in afara tarii!
 
In plin razboi, 3000 de ucraineni au fost   adusi in Romania, din Israel, fara sa plateasca, in timp ce romanii sunt lasati in aeroport, daca nu au bani pentru biletele cu preturi umflate!  
 
Cat de potrivita  este explicatia unui inalt oficial roman care a dat cu "nuca in perete" incercand sa "dreaga busuiocul" cu o declaratie posibil impusa: "ucrainenii au fost adusi in Romania fara sa plateasca biletul de avion pentru ca am fost rugati de Uniunea Europeana"? 
 
"Întrebat dacă statul va deconta unele bilete cumpărate de românii care au vrut să părăsească Israelul, oficialul roman a precizat: „nu există zboruri umanitare. Nu putem transforma România și companiile românești în Crucea Roșie"!
 
Fara sa indemn la atitudini neconforme cu respectul fata de lege, rog, asa cum am rugat mereu, SA IUBIM ROMANIA si sa nu uitam de romani! Dar cine mai are nevoie de romani?
 
Sa fie oare adevarat ca VOTUL  romanilor din Diaspora si din Tinuturile istorice este mai important pentru viitoarele alegeri, decat rezolvarea problemelor reale cu care acestia se confrunta? 
 
908d5ba1-cca7-4f64-a871-c4522554cffe.jpegIMG_68772.jpeg

Indemn la reflectii! 
 
1. Cum este posibil ca in conditiile in care razboiul loveste, operatorii de zbor sa creasca pretul biletului pentru intoarcerea acasa?
 
2. Catii romani au fost nevoiti sa scoata 500 de euro si poate chiar mai mult pentru un bilet Tel Aviv   - Bucuresti, desi intreg sejurul platit costa 600 euro?
 
3. De ce Uniunea Europeana nu a "rugat" statul roman sa isi repatrieze si proprii cetateni, daca tot a manifestat generozitate si compasiune pentru ucraineni? 
       
Romania incotro?
 
Sursa foto: Cotidianul.ro/ DIB
 
 

 

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Nicolae Radu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...