Ruta traseului 40

Suntem locuitorii cartierului Bereasca .Un cartier mare cu oameni de toate vârstele .Pana zilele trecute am avut traseul 40 care asa mic cum era transporta oamenii din centru către casele lor . Acum suntem informați ca începând cu 11.04.2018 traseul 40 are stațiile modificate nemaintrand prin cartiere . Vrem sa se modifice ruta traseului 40 la forma inițială cea de a intra in cartiere întrucât locuitorii cartierelor au nevoie de acest lucru si nu pot fi privați de folosirea transportului in comun si sunt plătitori de taxe, impozite , abonamente si bilete TCE . Nu putem fi marginalizați un întreg cartier . Vrem ca locuitorii cartierului Bereasca sa poată circula pe aceleași rute ca pana acum .

Ionescu Loredana    Contactați autorul petiției