Românii au dreptul să cunoască adevărul despre PNRR! Spune NU jaloanelor exterminării românilor și României!

f521a6ba-9c8c-423b-be86-61d972f5fb4d1.jpg

Guvernul PSD-PNL-UDMR, cu sprijinul minorităților și al USR, încearcă să treacă, accelerat, diverse inițiative legislative (PLx-143, 144, 145/2023) care reprezintă atacuri sângeroase la toți cetățenii români, fie că se află în afara țării, fie că trăiesc în țară.

 Trinomul toxic PSD-PNL-UDMR a fost incapabil să aducă argumente solide și fundamentate pentru aceste decizii politice iresponsabile. Dar, deciziile politice ale Guvernului PSD-PNL-UDMR au legătură cu celebrul Plan de Redresare și Reziliență (PNRR), document care a fost realizat de Cristian Ghinea (USR) și ținut la secret o bună perioadă de vreme. Niciun român nu a știut care sunt obligațiile României, dar, mai ales, modul periculos în care vor fi deposedați de proprietăți și de proprii copii.

În realitate, alocarea inițială a României a fost de 80 miliarde, dar, acum, este vorba de doar 29,2 miliarde euro. Din suma de 29,2 miliarde euro, doar 10-11 miliarde reprezintă granturi, restul fiind credite.

Credite în valoare de aproape 19 miliarde de euro. Cu atât îndatorează guvernarea iresponsabilă PSD-PNL-UDMR România. Însă, pe lângă aceste împrumuturi, România are de atins și celebrele „jaloane” care înseamnă:

  1. Cedarea gratuită a ultimelor 240 de regii și 1.000 de întreprinderi de stat (Hidroelectrica, NuclearElectrica, CEC Bank, Salrom, Portul Constanța etc.) - prin PLx-143/2023;
  2. Deposedarea românilor de proprietăți. De la conturile din bănci și până la case, mașini, terenuri. Tot. Printr-ul simplu mail semnat electronic de orice executor judecătoresc din UE și Elveția. Chiar și pentru neplata unei facturi la utilități - PLx-144/2023;
  3. Separarea copiiilor de familie prin criterii relative și arbitrare (PLx-145/2023) astfel încât să se dea liber la adopțiile de către persoane de același sex (COM (2022) 695)

USR-ul, prin Cristian Ghinea, reglementează, în timp ce PSD-ul lui Marcel Ciolacu și PNL-ul lui Nicolae Ciucă pun în aplicare!

Dar, românii au dreptul să cunoască adevărul despre toate angajamentele toxice, numite jaloane, luate în numele românilor și al României!

Semnează și tu petiția prin care cerem Guvernului PSD-PNL-UDMR să spună adevărul despre jaloanele exterminării românilor și României!


Dumitru Coarnă    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Dumitru Coarnă să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...