Romania vorbeste... pretutindeni

Dragi romani de pretutindeni, va invitam sa ne sprijiniti in efortul nostru de a ne face auziti! Se incearca din nou sa ni se arunce praf in ochi - proiectul "Congresul Romanilor de Pretutindeni" - un eveniment care, chipurile, ar aduce diaspora la masa discutiilor pentru a i se auzi, in sfarsit, glasul... MINUNAT!... Daca nu ar fi doar o incercare ieftina de a ne pune la colt si de aceasta data. Cum? Cu conditii, metodologii si termene absolut aberante.

Evenimentul, este anuntat pentru 24-25 Iunie 2016, insa termenele si conditiile  de participare sunt discriminatorii si ne fac sa ne intrebam care este miza unei asemenea initiative atata vreme cat participarea la Congres este conditionata de un termen limita de 7 zile!!! Se solicita strangerea a 500 de semnaturi OLOGRAFE si unice in termen de 7 zile! 500 de semnaturi in 7 zile, dupa un calcul aritmetic simplu, inseamna 71.42 semnaturi/zi. Si daca doar semnaturile ar fi cerute, poate ca nu ar fi atat de greu, dar se cer si date personale, ingreunand si mai mult procesul de aplicare. Strangerea unui numar atat de mare de semnaturi este imposibila intr-un termen atat de scurt,mijloacele materiale si umane ale asociatiilor sau persoanelor fizice din diaspora nepermitand acest efort imens.
Consideram ca metodologia,conditiile si,mai ales termenele organizarii acestui Congres trebuie,imperativ,regandite,pentru a putea fi in concordanta cu asteptarile si necesitatile Diasporei,pentru ca acest eveniment sa nu fie unul dintre numeroasele actiuni menite doar sa arunce praf in ochii maselor, finantat din bani publici.

Pentru detalii privind Congresul Romanilor de Pretutindeni si conditiile de participare, puteti accesa link-ul evenimentului aici.

Va rugam sa ne ajutati sa obtinem un numar cat mai mare de semnaturi, pentru a arata clasei politice ca s-a terminat cu perioada in care romanii au tacut si au inghitit! Acum Romania vorbeste de pretutindeni!

Va multumim pentru spiritul civic si pentru implicarea in proiectul Romania vorbeste!


Romania de Pretutindeni    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Romania de Pretutindeni să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook