Revoluție in FRF !!!

Nu mai vrem sa fie convocati jucatori amatori la echipa nationala. Ne.am saturat sa tragem cu dintii de un egal acasa vs echipe mai slabe, sa sarbatorim 1 punct de parca e o victorie. Nu se poate un jucator cu 3 goluri in 2023 sa vina la Nationala si sa joace intrun meci vs Israel mai multe minute decat a jucat la echipa de club. Burleanu cum poti sa conduci fotbalul cand tu nu ai nimic in comun cu sportul asta. Nu poti sa ne pacalesti, se vede pe fata ta ca in scoala erai lasat pe dinafara la orele de sport. La alegerile FRF nu are nimeni curaj sa candideze alaturi de tine. Stoichiță dormi prin tribune la meciuri, pleci mai devreme de la meci ca sa eviti traficul, pentru ce te mai prezinti la meciuri daca nu ai chef de fotbal ? Am ajuns ultimii din orice punct de vedere. Inainte aveam echipament Adidas, era o mandrie sa porti tricoul nationalei. Acum e Joma si da.ti suporterilor tricouri de la Peny, mizerabil. Nu ne mai pacaliti cu o calificare, putem castiga grupa din noroc si sa mergem la EURO 2024, tot nu va mai vrem !!! Defapt nu v-am vrut niciodata !!! 

AFARA DIN FRF !!! AJUNGE !!!

Vrem sa ne reprezinte legendele fotbalului romanesc ca Hagi, Gica Popescu si multi altii. Generatia de aur majoritatea sunt antrenori sau analisti sportivi pt ca nu e loc de Burleanu si acolitii lui prin FRF. E inadmisibil si revolator. Hai Romania, ne facem si noi bine odata ?🇹🇩

34317693-ABE2-483F-82A3-F917B6DD779D.jpeg


Microbistii anonimi ai Romaniei    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Microbistii anonimi ai Romaniei va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...