Reuniti cuplurile despartide de COVID19 !!!

        cropped-cropped-cropped-tumblr_n03sjnol011s3qld8o3_500.jpgCatre:

Domnului Klaus Werner Iohannis , Presedintele Romaniei ;

Domnul Igor Dodon , Presedintele Republicii Moldova ;

Domnul Ludovic Orban , Prim-ministrul Romaniei ;

Domnul Ion Chicu , prim-ministrul Republicii Moldova ,

Excelenta Sa, Domnul Daniel Ionita , Ambasadorul Romaniei in Republica Moldova ;

Excelenta Sa, Domnul Mihai Gribincea , Ambasadorul Republicii in Romania ;

si altii ...


       Pandemia COVID19 a facut victime umane,  dar si economice.  Dar mai exista  victime colaterale complet nevinovate.  Se pare ca unele persoane au fost despartite de granite  din cauza restrictiilor de circulatie care se pare ca nu se mai termina .
        Toata lumea intelege ca traim vremuri grele dar cum le puteti explica celor despartiti ca nu pot fi impreuna ?  Nici unul , nici altul nu pot trece Prutul din cauza acestei situatii aparent imposibile.
        Mai mult , sunt femei insarcinate care stau departe de partenerii lor de ceva luni si asteapta cu nervii intinsi la maxim o solutie la criza. Azi am citit in presa cum ca Danemarca a venit cu ceva. Las mai jos stirea :

"Partenerii danezilor prinși de carantină în Germania sau în țările nordice au voie, de-acum, să intre în Danemarca și să-și reîntâlnească iubiții, după aproape trei luni de când țara a închis complet granițele, relatează BBC.

Cei care vor să intre în Danemarca din Germania, Islanda, Finlanda, Norvegia sau Suedia pentru “reîntregirea cuplului” trebuie să facă dovada relației cu un cetățean danez prin numele, adresa și alte date de contact ale acestuia, dar și prin fotografii care să ateste legătura de iubire, sms-uri schimbate cu partenerul ori emailuri.

Ministerul Justiției danez a comunicat însă că aceste măsuri sunt temporare și, peste câteva zile, vor fi înlocuite cu una singură: la graniță va trebui prezentată autorităților vamale o scrisoare semnată de ambii parteneri."

          Probabil ca dupa pandemia asta , cei patiti se vor indrepta direct catre Starea Civila .  Dar pana atunci ? Prin urmare , cerem deblocarea situatiei !!!

         Pentru ca efortul deblocarii sa nu fie in zadar si ca statul sa stie macar o treaba buna din asta, cuplurile reunite sa aiba un termen de cateva zile sa treaca pe la Starea Civila sau de ce nu , chiar undeva la intalnire sa oficializati relatia . Macar sa fie o amintire placuta pentru toata lumea.

          Macar sa stim ca vorbim de cupluri serioase nu de cei care inca ... mai zburda. Iertati-mi maniera directa,  dar nu-s eu vorbelor pe ocolite. Incercati cumva sa va puneti in locul lor daca puteti . Putem profita de buna vecinatate si de fratie pentru a debloca o situatie simpla pentru puterea Dumneavoastra de decizie.

            Ce-ati avea de pierdut ? Ce riscuri pentru tara si sanatate in general ar aparea ? Evident,  nimic .  Probabil , veti pune niste conditii cadru , dar creati un cadru legal.

          In speranta ca ratiunea va triumfa , va multumesc anticipat in numele atator tineri care probabil la ora asta tarzie nici nu dorm de atatea griji si suparari ...

            Numai bine ...


Pentru cei care semneaza petitia...
Adresele de email si numarul de telefon NU vor fi facute publice. Le voi avea eu in speranta ca autoritatile competente vor raspunde pozitiv si veti fi contactati de ele ... probabil. 
Puteti avea si un comentariu cand semnati. Va rugam fara injurii deoarece toata lumea le va vedea. Stiu ca aveti toate motivele , dar nu acum e momentul. Constantin Padure    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Constantin Padure să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook