Respingeti proiectul de lege 393/2021 I Respingeti Certificatele Verzi

Subsemnatii, semnatari din tabelul anexat, atasat prezentei, cetateni ai Romaniei, stat democrat, in virtutea dreptului de petitionare, va roaga insistent sa respingeti proiectul de lege 393/2021 cu privire la reglementarea certificatelor verzi pe teritoriul Romaniei. Acest certificat verde nu suntem obligati sa-l legiferam in Romania, tinand cont de faptul ca regulamentul UE reglementeaza certificatul digital ca instrument de ingradire a liberei circulatii intre statele membre ale UE, mai ales ca acest certificat verde este contrar dreptului comun aplicabil in Romania ca stat suveran. Certificatul verde este un instrument de segregare a populatiei, este un instrument de discriminare in randul cetatenilor Romaniei, lucru inadmisibil intr-un stat de drept ca tara noastra. Acest instrument face trecerea Romaniei de la un regim democratic la unul dictatorial care afecteaza atat generatia actuala cat si generatiile viitoare, in domeniul sanitar. Acest certificate, asa zis verde, constringe din toate punctele de vedere populatia Romaniei sa ia parte la cel mai mare experiment si primul in materie de vaccin-uri ARN messager din istoria umanitatii, fortandu-ne sa fim cobai pana in anul 2023 si nu numai.

Vaccinarea este un act medical si ca orice tratament medical, trebuie sa fie efectuata cu consimtamantul liber exprimat al persoanei in deplina cunostiinta de cauza, in caz contrar vaccinarea este lovita de nulitate relativa, deoarece consimtamantul liber exprimat al persoanei care nu doreste sa se vaccineze este viciat prin dol, viclenie si inselaciune. Instituirea unui astfel de instrument de segregare a populatiei Romaniei in vaccinati si nevaccinati restrange in mod nelegal drepturile si libertatile cetatenesti, iar autoritatile statului savarsesc abuz de drept la adresa poporului roman. Dvs. ca si partid politic de guvernamant prin reprezentantii dvs ati fost ales de poporul roman pentru a reprezenta poporul roman, pentru a-i proteja drepturile si libertatile, pentru a-l ajuta sa-si creasca nivelul de trai atat cantitativ cat si calitativ. Dvs. sunteti platiti de noi poporul roman pentru a ne apara drepturile si libertatile nu pentru a ni le ingradi. Este inadmisibil, nelegal si neconstitutional legiferarea unui astfel de certificat verde in baza unor seruri experimentale, pentru care nu raspunde nimeni, nici statul si nici producatorii nu raspund pentru eventualele efecte adverse ale acestor vaccin-uri anti-covid si nici pentru decesul persoanelor vaccinate cu acest ser. Ceea ce incercati sa faceti este sa legiferati un mare laborator experimental fara voia a 70% dintre subiectii, cetateni romani, si chiar incercati sa legalizati un genocid pentru care veti raspunde mai devreme sau mai tarziu. Dreptul persoanelor vaccinate nu naste obligatia reciproca a celorlalte persoane ale Romaniei care nu doresc sa se vaccineze.             Prezenta petitie pe bazeaza pe prevederile Constitutiei Romaniei, legea fundamentala a tarii noastre, pe prevederile Codului Civil cu privire la demnitatea, imaginea, dreptul la viata intima si dreptul de a dispune de sine insesi a persoanei, pe prevederile Cartei Drepturilor Omului, pe legea pacientului, pactul de la Oviedo ratificat in Romania.    Cu stima si respect,

Data: 10.10.2021

Semnatarii din cadrul tabelului anexat ca parte integranta

Pricop Ani Janina    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Pricop Ani Janina să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.