🐻 Reglementări drastice ale legislației privind vânătoarea și protejarea mediului! ARTHUR în custodia României!🇹🇩

Aceasta este prima petiție formulată după tristul eveniment al împușcării ursului Athur prin care solicităm public reglementări aspre privind protecția animalelor și vânătoarea.

Prin această petiție voi solicita autorităților competente luarea din custodie a ursului "Arthur" de la persoana care îl deține momentan. Deasemenea voi solicita reglementarea legislației în vigoare și limitarea activităților de vânătoare pe suprafața României. Voi solicita dezvoltarea unei strategii pentru ocrotirea și protejarea animalelor sălbatice. Voi solicita protejarea ariilor naturale prin reglementări aspre și înăsprirea pedepselor pentru braconaj și defrișări ilegale. Aceste solicitări vor fi redactate  prin colaborarea cu specialiști și asociații care apără drepturile animalelor.

Știre inițială:
Arthur, cel mai mare urs din România, a fost împușcat de prințul Emanuel de Liechtenstein. Arthur avea 17 ani, iar împușcarea lui a fost posibilă cu derogare de la Ministerul Mediului.

Asociația „Agent Green” a prezentat date și documente din care reiese că prințul Emanuel de Liechtenstein a vânat unul dintre cei mai cunoscuți urși din pădurile românești. El s-a folosit de o derogare oferită de Ministerul Mediului pentru uciderea altui exemplar, scrie romania.europalibera.ro 5846C005-72E3-4099-B2CC-34D792A6B7E3.jpeg

Buta Sebastian    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Buta Sebastian să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.