Renunțarea de către Primăria Râmnicu Vâlcea la perceperea taxelor de parcare in zonele rezidențiale din municipiu

IMG_20210605_081127.jpgLa solicitarea foarte multor locuitori din Râmnicu Vâlcea, scandalizați de noile taxe pentru parcări pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea impuse de primarul Mircia Gutău, am inițiat o nouă campanie de strângere de semnături pentru modificarea hotărârii ce stă la baza acestora.

Toți posesorii de mașini din Râmnicu Vâlcea resimt efectele deciziei, dar cel mai afectați, de departe, sunt cei care au dreptul la locuri de parcare rezidențiale. Pentru ei, decizia este o formă de suprataxare, adică la limita abuzului, pentru că li se cer alți bani, și nu puțini, pentru un serviciu de care trebuiau să beneficieze în baza impozitului pe apartament, a celui pe mașină, plus a ecusoanelor, dar nu au garanția unui loc de parcare asigurat nici după impunerea noilor taxe.

Dacă NU sunteți de acord cu această taxă de parcare va invit să semnați și să distribuiți această petiție.

Cu stima,

ing. Bogdan Florin Țigaret

Bogdan Tigaret    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Bogdan Tigaret să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face numărul dvs. de telefon public pe internet.