Reintroducerea pastelor Fusilli in cadrul produsului "Paste Al Forno" (Restaurant La Nuci - Afumati)

In atentia Restaurantului "La Nuci" din Afumati, judetul Ilfov!

Cerem reutilizarea pastelor de tip "Fusilli" mai exact cele spiralate care se pot gasii foarte usor la o simpla cautare pe google in cadrul produsului "Paste Al Forno" comercializat si preparat de catre restaurantul (partea de livrare) La Nuci din Afumati. In descrierea produsului este specificat clar ca se prepara cu acest tip de paste dar in realitate este livrat un alt tip.

Rugam conducerea restaurantului La Nuci sa ia masuri in aceasta privinta si sa reintroduca pastele "Fusilli" mai exact cele spiralate.

dovada1.jpg

In imaginea de mai sus este mentionat exact tipul de paste "Fusilli".dovada2.jpeg

 

In imaginea de mai sus este ce s-a livrat. Nu are nici o legatura cu pastele "Fusilli" care la o simpla cautare pe google se poate vedea clar ca sunt spiralate.

 

dovada3.jpg

In imaginea de mai sus sunt tipul de paste "Fusilli" originale. Acestea sunt prezentate in oferta restaurantului desi nu sunt utilizate.

 

Operatorul de la comenzi pe numele sau "Madalina" mi-a comunicat ca aceste paste pe care le-am primit sunt "Fusilli" si ca nu s-a gresit comanda. Asta inseamna ca nici operatorul economic nu stie ce vinde si are o atitudine sfidatoare. Nu este ok sa fim luati la misto si mintiti pe banii nostri.


Consumator LaNuci    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Consumator LaNuci să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.




Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook