Reinstaurarea regimului democratic

         Am creat această petiție pentru a răspunde la cererea colectivului nostru drag. Pentru a vă arăta că deși ne așezăm în bănci diferite, suntem uniți în fața aceluiași ideal: redobândirea teritoriilor strămoșești. 

  1. Vrem ca acest act de trădare să nu se mai repete și cuvântul să fie cuvânt, oricare ar fi considerat statutul nostru. 
  2. Vrem să nu mai fim siliți spre a face un lucru fără a cunoaște adevăratele motive, care trebuie sa fie clare și bine întemeiate. 
  3. Cerem să fie pace între noi și liderul nostru, care vrea, din motive necunoscute, să dezbine neamul nostru și teritoriile.
  4. Vrem să ne cerem scuze și suntem dispuși să renunțăm la multe lucruri pentru bunăstarea colectivului, dar vă înștiințăm că nu vom da înapoi atunci când suntem privați de principalul lucru care ne aduce la școală: prietenia.

        Vă aștept, dragi camarazi, să fiți solidari în această cauză, pentru a demonstra ca suntem o țară ce nu poate fi dezbinată. Trăiască libertatea! 


Fostul șef al statului    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Fostul șef al statului să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook