Reinfiintarea sectiei de Medicina Generala in cadrul Spitalului de Psihiatrie, Murgeni, jud. Vaslui

Se aduce la cunoştinţa autorităţilor locale dorinţa cetăţenilor oraşului Murgeni de a avea acces la servicii medicale într-un cadru organizat, respectiv reînfiinţarea secţiei de Medicină Generală, în incinta Spitalului de Psihiatrie, Murgeni. Facem această solicitare fiindcă suntem nevoiţi să parcurgem distanţe mari şi să pierdem timp preţios, să riscăm viaţa celor în nevoie, din cauza faptului că cele mai apropiate servicii medicale le putem primi la spitalele din Bârlad, Huşi sau Vaslui. Este o necesitate care ar trebui să fie pe lista de priorităţi a conducerii oraşului Murgeni care, sunt convins, are tot interesul să rezolve problemele comunităţii.

Nicolae Constantin    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Nicolae Constantin să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.