Semnează pentru redenumirea străzii Pușkin în strada Regina Maria

REgina_Maria.jpg

Dragoș Galbur a lansat o inițiativă semnificativă - redenumirea străzii Aleksandr Pușkin în strada Regina Maria. Această propunere reprezintă o modalitate de a aduce un omagiu Majestății Sale și de a perpetua personalitatea sa remarcabilă în peisajul urban al orașului Chișinău.

Regina Maria a vizitat Chișinăul de trei ori, sprijinind societăți culturale, aziluri pentru copii și bătrâni, organizații de caritate, contribuind considerabil la dezvoltarea Crucii Roșii în Basarabia. 

Liceul Teoretic ”Gheorghe Asachi” de astăzi a purtat și el cândva numele Regina Maria, fiind un liceu de fete, iar în scuarul din fața liceului în curând va fi instalat monumentul Majestății Sale - un adevărat simbol al românității, situat chiar în inima Chișinăului.

Toate circumstanțele și istoriile legate de actuala stradă duc în mod logic și firesc spre motivarea propunerii de redenumire în strada Regina Maria.

Semnează și tu această petiție și hai să ne transformăm această stradă din centrul Capitalei într-un simbol al respectului și recunoștinței noastre față de cei care ne-au marcat frumos istoria.


Dragoș Galbur    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Dragoș Galbur va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face numărul dvs. de telefon public pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...