Reducerea asigurarilor RCA la 70% sau actiuni la firmele de asigurari!

Subsemnatul Dragoescu Bogdan by https://www.youtube.com/c/AutoVerificate1 am nevoie de semnatura ta sa incercam sa modificam legea asigurarilor RCA!

Asigurarea RCA a crescut enorm de la an la an,motivele nu sunt justificate de nici o explicatie logica.Cei care nu au accidente produse din vina lor in ultimele 12 luni ar trebui sa primeasca 70% din valoarea asigurarii rca inapoi sau ca tichet de reducere pentru urmatoarea asigurare cu 70%.

Pandemia de Covid si iesirea de pe piata a unor firme de asigurari precum si existenta multor accidente rutiere sunt doar scuze penibile.Sa plateasca cei vinovati,cine produce accidente rutiere din vina lui sa fie taxat conform tarifelor practicate de firmele de asigurari.De ce sa plateasca soferii nevinovati ,prudenti si atenti asigurarea tot mai mare de la an la an daca ei nu au lovit si nu lovesc nicioadata masina???

Este ilogic si anormal,30% din valoarea unei asigurari Rca din prezent este o suma decenta si acceptabila ca asa este legea facuta sa traiasca si firmele de asigurari ,sa nu dea faliment si sa poate sa despagubeasca daunele produse la accidente.

Cei care fac accident din vina lor si nu lovesc alta masina sau pietoni au optiunea de a alege asigurarea Casco avand acolo o alta polita separata fata de RCA.

Propunem ca daca nu sunt de accord cu propunerea sa ofere in schimb actiuni la firma de asigurari in procentaj de 70% din valoarea primei de asigurare daca nu a avut in ultimele 12 luni accidente rutiere din vina posesorului asigurarii RCA.

Exista oameni ce nu au avut nici macar un singur accident rutier produs din vina lor in ultimii 30 de ani si platesc sume enorme la noile politie de asigurare in fiecare an.Firmele de asigurari ofera sume fabuloase in unele cazuri pentru daune si accidente in care sumele acordate depasesc valoarea de piata a masinilor respective.Evaluarea accidentelor trebuie sa o faca expertul auto,mecanicul,tinichigiul din unitatile service autorizate si sumele primite sa fie conform devizul de reparatii dar nedepasind valoarea de piata a masinii respective!!!

Daca nu ne sunt ascultate cererile, si nu suntem luati deloc  in serios sa gasim o solutie buna pentru toti  o sa blocam toate drumurile nationale si chemam toate asociatiile soferilor si transportatorilor alaturi de noi precum si toti posesorii de permis auto.


Dragoescu Bogdan by https://www.youtube.com/c/AutoVerificate1    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Dragoescu Bogdan by https://www.youtube.com/c/AutoVerificate1 să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face numărul dvs. de telefon public pe internet.Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...