Redeschiderea Spitalului Sulina!!!

Stim cu totii, din cele intamplate recent, a trebuit sa moara 2 suflete nevinovate ca sa ne trezim la realitate, unii, ca Sulina ar avea neaparat nevoie de redeschiderea spitalului, medici de urgenta competenti adusi la Sulina sau re adusi (trimisi din motive personale conducatorilor/personalului medical actual, de frica sa nu le fure painea de la gura), singurul oras unde ar putea salva vieti din satele alaturate nevoiase, turisti, oameni care ar avea nevoie de ajutor urgent fara a se mai deplasa cu risc pana in Jud. TULCEA. 

Trebuie facut ceva in acest sens! Cati trebuie sa mai moara? De ce trimitem medici buni cu suflet care vor sa vina la capatul tarii sa lucreze si sa ne ajute? 

Trebuie cerut ajutor tuturor oamenilor care le pasa de acest oras uitat la capatul tarii, acest oras care ar avea multe de oferit, fiind tot odata oras turistic in inima Deltei Dunarii!!

Sa ne auda cineva si sa ne scape de oamenii rai si fara suflet, a actualelor cadre medicale care nu le pasa decat numai de interesul personal, dar nu se gandesc la cetatenii Sulinei, viitorul orasului, copiilor nostri etc.

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Sorina Oprea să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...