Redeschiderea Spitalului Sulina!!!

Stim cu totii, din cele intamplate recent, a trebuit sa moara 2 suflete nevinovate ca sa ne trezim la realitate, unii, ca Sulina ar avea neaparat nevoie de redeschiderea spitalului, medici de urgenta competenti adusi la Sulina sau re adusi (trimisi din motive personale conducatorilor/personalului medical actual, de frica sa nu le fure painea de la gura), singurul oras unde ar putea salva vieti din satele alaturate nevoiase, turisti, oameni care ar avea nevoie de ajutor urgent fara a se mai deplasa cu risc pana in Jud. TULCEA.

Trebuie facut ceva in acest sens! Cati trebuie sa mai moara? De ce trimitem medici buni cu suflet care vor sa vina la capatul tarii sa lucreze si sa ne ajute?

Trebuie cerut ajutor tuturor oamenilor care le pasa de acest oras uitat la capatul tarii, acest oras care ar avea multe de oferit, fiind tot odata oras turistic in inima Deltei Dunarii!!

Sa ne auda cineva si sa ne scape de oamenii rai si fara suflet, a actualelor cadre medicale care nu le pasa decat numai de interesul personal, dar nu se gandesc la cetatenii Sulinei, viitorul orasului, copiilor nostri etc.

Prin semnare, autorizez pe Sorina Oprea să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.