Redeschiderea permanenta a grădinițelor și școlilor de stat

Uite gradinita/școala, nu-i gradinita/scoala

'Stimatilor', va jucați bambilici cu viețile copiilor!

Abia ce s-au obișnuit cu colectivitatea, colegii și cadrele didactice și iar ii tinem acasă! Ce sa mai înțeleagă săracii copiii, când noi , ca și adulți nu mai înțelegem nimic din jocurile voastre de culise??
Au avut parte de 'prea multa' educație, socializare , activități colective, copiii, râsete, jocuri, așa-i? De ce trebuie sa închideți grădinițe și scoli, unde copiii au ce învăța au parte de socializare, jocuri, copiii, schimb de idei?? Grădinițele private nu au tot copiii și adulți? Acelea de ce nu se închid? Care este diferența între copiii/cadrele didactice  care fac parte din grădinițele/școlile de stat  și copiii/cadrele didactice care fac parte din mediul privat??
De ce nu  închideti sălile de jocuri de noroc?? De ce nu ați impus restricții pentru Poiana Brașov, când era plin de turiști și nu aveai unde sa arunci un ac, unde era imbulzeala și stăteau toți unii lângă alții? Unde era distanțarea sociala acolo?? De exemplu:
1. Ungaria unitățile de învățământ au fost deschise tot timpul. Dacă un copil/cadru didactic avea virusul, ceilalți membri ai grupei erau împărțiți și duși la alte clase din unitatea respectiva de învățământ!
2. În Canada, copiii nu sunt duși la grădinița /școală doar dacă au febra!!
Acum, când își dezvolta aptitudinile, când le cresc aripile, voi i le tăiați! De ce nu ii puteți lasă să se bucure de copilărie?

Nu sunt deschise săli de sport, bazine de înot  sau centre de activități pentru copii. Activitățile care se fac în  instituțiile de învățământ nu sunt la fel ca cele făcute acasă!
De ce nu puteți sa găsiți soluții fiabile pentru  aceasta situație?
România va avea parte de copiii indobitociti, antisociabili și obezi 😡😡

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Alecsandra să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...