Redeschiderea , organizarea si înfiintarea creselor de stat , renuntarea la proximitatea de domiciliu

Buna ziua, mămici și tătici! Suntem noi, puiuții voștri, suntem voci, dar mici! Voi ne puteți ajuta, am striga dar nu ne-ar auzi nimeni! Noi suntem fără apărare în fața lor! Va rugam semnati pentru noi! Luptati sa avem dreptul la educație, sa avem o șansă în plus sa evoluam! Fiti vocea noastră, vocea ce va schimba ceva !

Deoarece in urma inscrieriilor la cresa pentru anul școlar 2019-2020, sunt peste 600 de copii pe listele de așteptare, cerem ca Primaria Iasi sa ia masuri. Trebuie să  construiască noi crese si sa se redeschidă cele care au intrat in renovare. De asemenea, trebuie eliminat criteriul de proximitate, întrucât a fost introdus după ce dosarele au fost depuse.Criteriul de proximitate discrimineaza copiii care locuiesc în cartiere în care nu este nici o cresa. Exemplu: CUG, Frumoasa, Manta Roșie, Bularga, Dacia.

 

Semnați petiția pentru viitorul copiilor noștri , pentru viitorul nostru!

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Murgu Raluca să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...