Redeschiderea , organizarea si înfiintarea creselor de stat , renuntarea la proximitatea de domiciliu

Buna ziua, mămici și tătici! Suntem noi, puiuții voștri, suntem voci, dar mici! Voi ne puteți ajuta, am striga dar nu ne-ar auzi nimeni! Noi suntem fără apărare în fața lor! Va rugam semnati pentru noi! Luptati sa avem dreptul la educație, sa avem o șansă în plus sa evoluam! Fiti vocea noastră, vocea ce va schimba ceva !

Deoarece in urma inscrieriilor la cresa pentru anul școlar 2019-2020, sunt peste 600 de copii pe listele de așteptare, cerem ca Primaria Iasi sa ia masuri. Trebuie să  construiască noi crese si sa se redeschidă cele care au intrat in renovare. De asemenea, trebuie eliminat criteriul de proximitate, întrucât a fost introdus după ce dosarele au fost depuse.Criteriul de proximitate discrimineaza copiii care locuiesc în cartiere în care nu este nici o cresa. Exemplu: CUG, Frumoasa, Manta Roșie, Bularga, Dacia.

Semnați petiția pentru viitorul copiilor noștri , pentru viitorul nostru!

Prin semnare, autorizez pe Murgu Raluca să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.