Redeschiderea circulației în ambele sensuri pe strada Nichita Stănescu,Alba Iulia

Interzicerea accesului dinspre magazinul Kaufland spre strada Nichita Stănescu,a creat disconfort cetățenilor domiciliați pe străzile Vânătorilor, Detunata, Tulnicului, Toporașilor, Nazareth Illit, Fântânele,etc., și a generat ambuteiaje în trafic, în special dimineața. De asemenea, accesul spre zona Schit se poate realiza doar pe variante ocolitoare.Este un nonsens acel sens unic și datorită faptului că pe strada Detunata, pe care pe o bandă de circulație se află mașini parcate, este permisă circulația în ambele sensuri în timp ce pe strada Nichita Stănescu, pe care se află cel mult 20 de locuințe s-a restricționat accesul pe un sens.

Prof.Cornel Sandu,consilier local PNL    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Prof.Cornel Sandu,consilier local PNL să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.