Recuperarea banilor din Aplicațiile Apple care nu au fost accesate!

Inițiez această petiție cu scopul de a reuși să-mi recuperez o sumă de peste 2000 ron, extrasă din contul bancar de către Aplicația Apple.

În urma cererii unui extras de cont, am găsit sume mari de plată pentru aplicații, sume de care nu am fost înștiințată.

De exemplu, am sesizat-o pe una dintre cele mai mari, cea de 580.86 Ron, bani pe care nu i-aș da niciodată pentru o aplicație, dar nici nu am fost înștiințată în urma folosirii Apple Store cu această sumă.

Aceste sume s-au strâns până au ajuns la valoarea menționată. Având contact cu o astfel de problemă, am descoperit că sunt nenumărate exemple de cazuri în care și alte persoane au trăit această experiență, care se încadrează la fraudă.

Prin semnarea acestei petiții, cer companiei Apple să restituie suma de bani datorată, cât și conștientizarea unei schimbări a politicilor pe care NU și le promovează, în special a celora care nu sunt bine evidențiate, care duc spre lipsa de informație a clientului ce ajunge în situații asemănătoare.

Prin semnătura mea, autorizez Enea Elena să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.