Reactualizarea programei pentru examenul de Bacalaureat și reevaluarea susținerii simulărilor naționale

B2702A1E-4B91-46F0-8546-A429C9ECD3BF.jpegPrezenta petiție a fost creată cu scopul de a sublinia necesitatea restructurării programei pentru examenul de Bacalaureat 2021, în urma celor două semestre (semestrul al doilea, clasa a XI-a și semestrul întâi, clasa a XII-a) în care materia a avut un parcurs deficitar.

În calitate de elevi de clasa a XII-a, an terminal, dorim atât recuperarea conținutului "pierdut" de-a lungul celor două semestre desfășurate online, cât și reevaluarea conținuturilor din programa pentru examenul de Bacalaureat.

De asemenea, considerăm aceste două obiective ca fiind prioritare, în detrimentul simulărilor naționale. Imperativă în acest context este pregătirea temeinică a elevilor pentu examenul național.

 


Novoseli Delia Cristina, Sălăgeanu Daniela Maria    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Novoseli Delia Cristina, Sălăgeanu Daniela Maria să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...